DV62 medewerker tuinhout/bestrating/vijver
Intratuin
Deventer, NL
5 dagen geleden

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven fulltime (parttime evt.

ook mogelijk) productverantwoordelijke tuinhout / bestrating / vijver .

Voor deze functie zoeken wij een commerciële, flexibele en proactieve productverantwoordelijke die binnen de sector winkel de productgroepen tuinhout / bestrating / vijver in onze nieuwe winkel een gezicht wil geven.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de genoemde productgroepen en met jouw kennis weet je de klant enthousiast te voorzien van de nodige informatie zodat deze met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Functieprofiel

Je hebt een gerichte vakopleiding op MBO niveau, bij voorkeur enkele jaren werkervaring als verkoop medewerker en hebt het vermogen om snel de nodige kennis op te doen van de productgroepen.

Je bent een representatieve persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed in een team samenwerken.

Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond / de zaterdag en zondag. Heb jij de genoemde capaciteiten en de ambitie om intratuin nieuw op de kaart te zetten reageer dan snel!

Wij bieden

Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Fashion, Sport en Lifestyle module tuincentra.

Je reactie (s olliciteren kan vanaf juni 2018)

Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Burg. V.d. Feltzweg 142, 7391 HR te Twello.

e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.

Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel wordt voldaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier