Stagiair CMV of SPH Expertisecentrum Autisme in VelpArnhemsestraatweg 5 en 7, Velp
Siza
, NL
20 dagen geleden

Dit ben jij

Volg jij een sociale studie, bij voorkeur hbo CMV of SPH? Heb je affiniteit met mensen die o.a. autisme hebben? En zou je met deze doelgroep willen werken binnen een erkend leerbedrijf met gedreven collega’s?

Grijp dan deze kans om te werken als stagiair bij Siza op het Expertisecentrum Autisme in Velp! We werken met verschillende teams die hun eigen cliënten hebben.

Zo geven we de cliënten zoveel mogelijk continuïteit. Als stagiair(e) kom je in één van de teams terecht : team rood, wit, blauw of oranje.

Kom je 'team rood’ versterken?

Als stagiair help je team rood in het bieden van levensloopbegeleiding voor de cliënten. We leveren maatwerk en sluiten we aan bij de individuele behoeften van de cliënt door het inzetten van onze expertise, kennis en begrip.

De cliënten van team rood kunnen omgaan met begeleiding op afspraak. Zij hoeven dus niet in de nabijheid van medewerkers te wonen, maar wonen in de appartementen van onze locatie.

Het accent in de begeleiding ligt op het bieden van structuur door controle en tipmomenten. Ook help je cliënten in het ordenen en structureren van lastige situaties.

Je biedt vooral begeleiding bij het individueel koken, huishoudelijke werkzaamheden, administratie en (psycho)sociale ondersteuning.

Ben jij : stressbestendig, assertief en flexibel? Heb je affiniteit met autisme, technologie en innovatie en ben je communicatief vaardig?

Dan maken we graag kennis met je! We vinden het belangrijk dat je ook inzetbaar bent in het weekend.

Dit bieden wij

Wij zoeken een stagiair voor team rood die vanaf september 2018 bij ons stage wil lopen voor minstens een half jaar voor ongeveer 32 uur per week.

Je krijgt een stagevergoeding. Wij bieden een leuke afwisselende stage met verantwoordelijkheden, ontwikkelmogelijkheden en goede begeleiding.

Je werkt samen en overlegt veel met het dynamische team.

We vinden het belangrijk om de ruimte te geven aan onze stagiairs. Op dit moment zien we bijvoorbeeld mogelijkheden om meer verbinding aan te gaan met de wijk en de gemeente.

Als stagiair geven we je de kans je te richten op het stimuleren van participatie van onze bewoners in de wijk en andersom.

Hoe we de stage verder vormgeven, stemmen we graag samen af, in lijn met jouw persoonlijke leerdoelen en competenties voor je opleiding.

Dit is je werkplek

In het centrum van Velp, aan de Arnhemsestraatweg, is het Expertisecentrum Autisme gevestigd : een woonlocatie en trainingshuis voor 48 mensen met autisme.

Er wordt samengewerkt met verschillende partijen om cliënten verder te helpen in hun ontwikkeling en weg naar zelfstandigheid.

Meer informatie over het expertisecentrum voor autisme vind je .

Ben jij enthousiast geworden voor deze uitdagende stage? En wil je graag ervaring opdoen in het werken met deze doelgroep bij Siza?

Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar : t.a.v. Janina Pieterse met als onderwerp stage team rood .

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier