Vrachtwagenchauffeur C kraakperswagen Velsen
Randstad
Velsen-Zuid, NL
5 dagen geleden

Ben jij in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil je graag (meer) ervaring opdoen op de vrachtwagen?

En vind je het leuk om in een team te werken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Voor afvalbeheerbedrijf HVC in Velsen-Zuid, Middenmeer en Zaandam zijn wij op zoek naar chauffeurs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van afval op verschillende routes in Noord-

Holland. Je werkt in een team, waarbij je afwisselend aan de slag gaat als chauffeur en belader. De werktijden zijn tussen 7 : 00 uur en 16 : 30.

Wat bieden wij? - Een parttime of fulltime baan, waarbij je direct kan starten! - Beloning & reiskosten volgens Cao Afval en Milieu -

Bij goed functioneren kom je in aanmerking voor een contract - Als je je VCA-certificaat nog niet hebt, vergoeden we deze opleiding ter waarde van €175,-

voor je. Deze uren kun je ook bijschrijven voor je Code 95!

Wat zoeken wij? Een chauffeur die; - In het bezit is van rijbewijs C met code 95 - In het bezit is van een digitale bestuurderskaart (digipas) -

Als chauffeur én belader aan de slag wil - Eigen vervoer heeft, aangezien je op meerdere locaties ingezet kan worden

2080788 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier