Ervaren Business- en Informatie Analist (Banking)
Groupe CGI inc.
Pays-Bas
55 dagen geleden

Position Description :

Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen binnen Core Banking? Op het snijvlak tussen business en IT om daarmee de klant en haar klanten verder te helpen? Maak het met CGI!

Voor onze bancaire unit zijn we op zoek naar Ervaren Business- en Informatie Analisten die in staat zijn om onze klanten mee te nemen in de wereld van morgen.

Your future duties and responsibilities :

De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open.

Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen.

Daarom is de bancaire sector the place to be’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken.

Ervaren Business- en Informatie Analisten helpen onze klanten hun doelstellingen te realiseren door analyse en ontwerpen.

Je bent onder meer betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen en bancaire producten, reduceren van kosten en risico’s, bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatiesystemen.

Je pakt jouw rol in het Scrum team of vervult de rol van Product Owner. Je achterhaalt de wensen en eisen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je uitlegt aan het development team.

Hierbij denk je mee over de grenzen van je eigen functie. Je communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen.

Je maakt hierbij gebruik van use cases, user stories, gegevensmodellen, procesmodellen, gebruikershandleidingen.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Kan goed schakelen met de business en ontwikkelaars;
 • Relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting);
 • 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT omgeving als Business / Informatie Analist of in soortgelijke rollen, zoals Functioneel Ontwerper of Business Proces Analist;
 • Ervaring met development in SCRUM methodiek en werken in Agile teams;
 • Ervaring in het opstellen van use cases, user stories;
 • Ervaring en kennis van bancaire producten en het bancaire landschap;
 • Naast analytische vaardigheden ook communicatief sterk;
 • Goede beheersing Nederlandse taal.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier