Master afstudeeropdracht: Process Mining Mainframe
DAF
Eindhoven, NL
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Bij DAF is het mainframe platform nog altijd het hart van het IT-landschap. Dit mainframe bevat een enorme schat aan data over zowel business- als IT-processen.

Jouw opdracht bestaat uit verschillende onderzoeksvragen :

 • Hoe kan DAF automatische visualisatie en process mining gebruiken om deze data beter te benutten?
 • Welke soorten data zijn het beste geschikt om te gebruiken?
 • Op welke manieren kan men deze data gebruiken? (flow-diagrammen, rapportages, animaties?)
 • Jouw profiel Voor deze afstudeeropdracht zijn we op zoek naar een Master student in de richting Bedrijfskunde, Informatica, Computer Science of vergelijkbaar.

  Afdeling

  Binnen de centrale IT afdeling van DAF is het Software Center verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van software t.

  b.v. de bedrijfsprocessen binnen DAF. Het betreft hier zowel nieuwbouw als het onderhouden van bestaande (legacy) systemen.

  Binnen het Software Center wordt er gewerkt met zowel mainframe als Microsoft gerelateerde client server technologie. De afdeling bestaat uit ongeveer 80 medewerkers.

  Wij bieden

  Onze stage- en afstudeerplekken geven je de kans om je tot een young professional te ontwikkelen. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de praktijk, waarbij de inbreng van eigen initiatieven en ideeën steeds wordt aangemoedigd.

  Je kunt hierbij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van ervaren DAF-medewerkers. Als stagiaire bij DAF ontvang je uiteraard ook een stagevergoeding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier