Rangeerder gezocht voor nachtwerk in de regio Houten ( Pools/Nederlandstalig )
IQ Select
Houten, Utrecht, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

IQ Select als werkgever :

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Functiebeschrijving

  Heb jij geen probleem met werken in de nacht? Ben jij die enthousiaste rangeerder die van aanpoten weet? Dan is IQselect op zoek naar jou!

  Wij zoeken een rangeerder die onze opdrachtgever zo efficient mogelijk gaat ondersteunen met het laad- en los proces op het terrein.

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens met behulp van een electrische pompwagen. Vervolgens zorg je ervoor dat de vrachtwagens gereden worden van dock naar dock.

  in de overige tijd help je mee met de goederen op de juiste plek zetten in de loods. Je fysieke gesteldheid wordt dus geacht in orde te zijn.

  Je werkt van maandag tot en met vrijdag met als starttijd 18 : 00 en als eindtijd 04 : 00 (op zaterdagochten). Het team van loodsmedewerkers bestaat voornamelijk uit Polen, het spreken van de Poolse taal is dus een pre.

  Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met ons op het nummer 030-3076000 of mail je CV naar Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren

  Functie-eisen

 • Minimaal rijbewijs C.
 • Poolstalig (of enige beheersing hiervan) is een pre
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform TLN CAO
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier