Financieel Adviseur
Maandag
Arnhem, NL
9 dagen geleden

Over de functie

Financieel Adviseurs voor gemeenten in regio Gelderland gezocht!

 • In de rol van Financieel Adviseur fungeer je als schakel tussen budgethouders, afdelingshoofden en externe stakeholders. Daarnaast acteer je ook als een sparringpartner voor collega'
 • s en de afdelingsmanager, desgevraagd ook voor de directie en het college van B&W. Jouw hoofdtaak is het monitoren van het financiële proces van het gemeentelijke programma.

  Vanuit je rol als Financieel Adviseur bewaak jij de planning en control cyclus en volg jij de risico's en de financiële gevolgen op.

  Waar nodig kom jij met verbetervoorstellen en draag jij bij aan de totstandkoming van de begroting. In jouw functie als financieel adviseur is het belangrijk om de verandering van wet-

  en regelgeving bij te houden. Aan de hand van deze ontwikkelingen doe jij voorstellen voor aanpassingen omtrent het gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels.

  Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Aarzel niet om contact op te nemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.

  Functie eisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Gemeentelijke ervaring;
 • Kennis van de BBV (Besluit Begroten en Verantwoorden gemeente en provincie).
 • Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier