Technisch operator
Mannesmann
Gemert, Noord-brabant, Nederland
10 dagen geleden

Wil je werken bij een solide bedrijf in Helmond met een wat al 175 jaar bestaat met goede arbeidsvoorwaarden en een hecht team?

Er is veel vrijheid, je mag graag buiten de lijntjes denken en dat maakt je baan erg leuk en afwisselend.

Ook zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden.

Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden als bijvoorbeeld een, winstafhankelijke uitkering, collectieve verzekeringen en een fietsplan.

Werklocatie : Helmond Wij zijn gevestigd in Helmond en werken samen met ongeveer 100 enthousiaste collega’s.

Onze machines verwerken koud getrokken en naadloze’ stalen producten tot halffabricaten met een erg precisie maatvoering zodat het van zeer hoge kwaliteit is en gebruikt wordt in kwaliteitsinstallaties.

Deze worden uitgevoerd in een 2 ploegensysteem, echter vrijdagavond altijd vrij! Jouw taken : Zelf (technisch) omstellen van machines Proef laten lopen en nametingen verrichten (evt.

machine bijstellen) Productiedraaien en kwaliteitscontrole Registeren in computersysteem Functie eisen Technische opleiding of achtergrond (LBO niveau) Doorzetter Aanpakker Bereid tot werken in 2 ploegen De werkzaamheden vinden plaats in een grote mechanische werkplaats (hal) en zijn grofstoffelijk van aard Wat hebben we je te bieden?

Geen uitzendcontract maar uitzicht op een vaste baan! Een baan in ploegen.

 • Maak het rekensommetje en door al jouw ploegentoeslagen verdien je aardig wat geld; Ploegentoeslag is vast en wordt ook vermeerderd in het vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen en 13 ADV waardoor je een goede balans blijft houden tussen werk en privé; Veel vrijheid, je mag graag buiten de lijntjes denken en dat maakt je baan erg leuk en afwisselend;
 • Collectieve verzekeringen; Fiscale voordelen op sporten; Fietsplan; Winstafhankelijke uitkering; Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s;
 • Opleidingsmogelijkheden, zo blijft je kennis up-to-date; Je mag meedenken en meewerken aan (het verbeteren van) processen;
 • En nog veel meer uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier