Logistiek medewerker/ assistent expediteur
UBN Uitzendbureau
RIDDERKERK
2 dagen geleden

Over deze functie

In deze uitdagende functie ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt ervoor dat alles op logistiek gebied voor je klanten geregeld is.

Je bent verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande orders, de facturatie, voorraadbeheer, beantwoord je alle voorkomende vragen en informeer je klanten over het verloop van de zendingen.

Ook bewaak je de kwaliteit. Je hebt dagelijks contact met diverse collega’s, rederijen en vervoerders, ook op internationaal niveau.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een logistieke opleiding (bij voorkeur het STC) aangevuld met (stage) ervaring in de logistieke branche. Daarnaast is het belangrijk dat flexibel, gemotiveerd en proactief bent.

Je hebt een serieuze werkhouding en bent tevens zeer klantgericht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, durft initiatief te nemen en kan goed presteren in stressvolle situaties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier