Intercedent
Randstad
Spijkenisse, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Zoek je een baan bij een organisatie waar jij jezelf volop kan ontwikkelen? Ben je een organisatorisch talent, leergierig én commercieel ingesteld?

Randstad Spijkenisse is op zoek naar een leuke, energieke collega consultant / intercedent. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en opdrachtgevers aan een nieuwe collega. Dankbaar werk dus!

wat ga je doen?

Samen met het team van collega’s ben jij dé hr business partner voor de bedrijven in de omgeving. Daarnaast ben jij voor de werkzoekende de matchmaker en een betrouwbaar contactpersoon.

Met zowel de bedrijven en de uitzendkrachten bouw je een duurzame relatie op.

Het is een baan met volop afwisseling. Op de vestiging voer je de sollicitatiegesprekken en probeer je de juiste persoon aan een passende baan te helpen.

Heb je iemand aan een passende baan geholpen, ook daarna blijf jij het aanspreekpunt en zorg jij ervoor dat de persoon elke dag met veel plezier naar het werk gaat.

Je komt als intercedent bij veel bedrijven over de vloer. Zij hechten veel waarde aan jouw kennis van de markt. Je bent voor hen een volwaardige sparringpartner en helpt hen bij hr-

vraagstukken. Is veel nog nieuw voor je? Geen probleem, Randstad zorgt voor een goede begeleiding en een ruime keuze aan interne opleidingen.

waar werk je?

Het totale team bestaat uit drie collega’s, met hen ervaar je een hecht groepsgevoel. De vestiging van Spijkenisse is de vaste standplaats.

Een gezellige locatie midden in het centrum.

dit bieden we jou

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • een bruto maandsalaris tussen €2050- en €2200,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;
 • Laptop en telefoon;
 • goede reiskostenvergoeding;
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • een interessante bonusregeling.
 • over jou

 • hbo-diploma en ervaring in de commerciële dienstverlening;
 • ervaring in de (actieve) verkoop;
 • een dienstverlenend en behulpzaam karakter;
 • bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • het lef om doelgericht in te spelen op kansen;
 • een kei in plannen, organiseren en prioriteren;
 • flexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk;
 • doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is;
 • overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkracht.
 • waarom Randstad?

  Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

  Meer informatie : https : / / www.werkenbijrandstad.nl / carriere-bij-ons /

  Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

  Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

  word onze nieuwe collega

  Help jij onze klanten aan de beste uitzendkrachten en weet jij de leukste vacatures binnen te halen om zo bij de dragen aan succesvolle samenwerkingen?

  Neem dan contact met Vanessa via vanessa.van.de.veer randstadgroep.nl

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier