Weekendkracht Kassa
Intratuin
Hilversum, NL
10 dagen geleden

Als weekendkracht ondersteun je je collega's bij de kassa met als primaire werkzaamheden het bedienen van de kassa. Daarnaast zorg je ervoor dat de klant een net en verzorgd kassagebied aantreft en zijn vragen kan stellen.

Erg belangrijk : het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.

Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief.

Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t / m zondag.

Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Retail "Non Food".

Intratuin Hilversum is een familiebedrijf met een duidelijke ambitie : toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven.

Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Met Intratuin Hilversum als jouw dynamische werkomgeving ben je gegarandeerd van een werkplek met een prettige, professionele en bovenal gezellige invulling.

Zie jij jezelf al werken in deze functie? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op https : / / werkenbij.intratuin.nl / vacatures / 113011-weekendkracht-kassa

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier