Junior Software Developer (WO)
Erasmus Talent
Delft, Zuid-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij starter op de arbeidsmarkt en wil je graag als Software Developer aan de slag bij een internationaal softwarehuis?

Bij TOPdesk bieden we je een omgeving waar veel jonge hoogopgeleiden werken en waar zowel vakmanschap als werkplezier centraal staan.

Je houdt van complexe programmeeropdrachten en maakt graag mensen blij met jouw oplossingen.

We gaan ervan uit dat je tijdens je studie, dan wel in hobbyprojecten, ervaring met programmeren hebt opgedaan. Afhankelijk van jouw niveau begint je opleidingstraject met het uitbreiden van deze kennis en vaardigheden.

Het eerste doel is dat je leert werken met veel verschillende technieken, talen en frameworks. Daarnaast moet je de (technische) TOPdesk-

omgeving leren kennen en onze stijl van programmeren begrijpen. Je werkt veel met Java, HTML en Javascript met voldoende ruimte voor allerlei andere libraries, stacks en frameworks zoals AngularJS, JQuery, Jasmine, LESS, Knockout, Dockr.

We werken bij TOPdesk aan de hand van de Scrum methode. In multidisciplinaire teams werk je samen met meerdere programmeurs, een functional designer en een software tester.

Er zijn afgebakende opdrachten die bijvoorbeeld resulteren in; verbeterde modules of functionaliteiten, andere navigatie strategieën of nieuwe technieken.

Als junior software developer zal je hier snel je bijdrage aan kunnen leveren. Wij kijken uit naar jouw weg van inwerktraject naar hoge kwaliteit software. Jij ook?

De internationale werkplek

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf. De Development afdeling is werkzaam op het hoofdkantoor in Delft en in ons kantoor in Kaiserslautern en Boedapest.

Er is dagelijks contact met deze buitenlandse collega’s en we moedigen je in een later stadium graag aan om deze buitenlandse vestigingen eens te bezoeken.

Er is een open en informele cultuur, waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks organiseren we een International Development Meeting, waar collega’s ideeën uitwisselen en elkaar beter leren kennen.

Ook maken we tijd voor een bezoek aan Devoxx, de bekende Europese Java conferentie in Antwerpen. Software developers besteden 10% van hun tijd aan interne hobby projectjes’ die kunnen zorgen voor nieuwe kennis of inspiratie.

 • Universitair opgeleid;
 • Ervaring met objectgeörienteerd programmeren;
 • Bovengemiddelde analytische vaardigheden;
 • Leergierig;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf. We zijn een groeiende organisatie en bieden veel carrièremogelijkheden voor leuke, slimme hoogopgeleide starters en young professionals.

  We hebben een open bedrijfscultuur, waarin leergierigheid en werkplezier een belangrijke rol spelen.

  TOPdesk is 20 jaar geleden opgericht in Delft door 2 studenten die een verschil wilden maken. Inmiddels is het bedrijf gegroeid : van 2 werknemers naar 500, van een klein kantoor naar vestigingen in 10 landen.

  We zijn misschien groot, maar we blijven geloven in onze kernwaarden : luisteren naar de behoeften van onze klanten en onze werknemers de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen te geven om geweldige dingen te doen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier