Technisch Beheerder WTB met facilitair hart – Venlo (32
Florere
Venlo, Netherlands
7 dagen geleden

Functie

Onze relatie, Van Dorp, is een innovatieve en duurzame technische dienstverlener met o.a. een vestiging in Venlo. Deze vestiging heeft graag versterking van een Technisch Beheerder.

Heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel en werk jij graag in een klein hecht team? Ga jij voor kwaliteit en ontzorg jij graag je relaties?

Als jij verder graag meebouwt aan de verdere groei van de vestiging, dan komen wij graag met jou in contact!

Als 1 van de 2 Technisch Beheerders op de vestiging ben jij het aanspreekpunt voor met name een gerenommeerde landelijke relatie van Van Dorp.

Deze relatie heeft een langdurig onderhoudscontract gegund aan Van Dorp en jij bent de aangewezen persoon om deze relatie, met haar groot aantal vestigingen, te ontzorgen.

Het betreft de technische installaties op bv. WTB-gebied (klimaat / sanitair). Breed zorg je voor het aansturen en coördineren van de onderhoud en beheer werkzaamheden, alsmede het offreren en de contractbewaking.

Je verzorgt graag de input voor de voortgangsbewaking en gemaakte kosten en je stelt de periodieke financiële rapportages op die nodig zijn.

Je spart graag met je leveranciers en andere externe partijen. En je beheerst het spel van huurder en verhuurder, waarbij je je doel niet uit het oog verliest.

De vestiging in Venlo is sterk groeiend. Momenteel zijn er ongeveer 15 medewerkers, waarbij het merendeel een rol in de uitvoerende buitendienst bekleedt.

Je geeft graag motiverend leiding aan de service-specialisten en je Vestigingsleider is je steun en toeverlaat. Samenwerking met de vestigingen van Van Dorp in Helmond en Zevenaar is bij gelegenheid aan de orde.

Je werkgebied is met name Limburg.

Gewenst functieprofiel Technisch Beheerder WTB met facilitair hart Venlo (32-40 uur)

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over WTB kennis en hebt affiniteit met Elektrotechniek;
 • Je ademt service & onderhoud en hebt een facilitair hart;
 • Je bent technisch en administratief goed onderlegd;
 • Je past in een informele en groeiende organisatie.
 • Bedrijfsprofiel

  Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 14 vestigingen door heel Nederland en meer dan 1000 medewerkers.

  Techniek is de basis, maar de toegevoegde waarde zit in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening.

  Zo helpt Van Dorp de doelstellingen van de klant te realiseren : van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van de business.

  Van Dorp Venlo is te herkennen aan het prachtige pand waar ruimte is voor de voorziene groei. De 15 medewerkers, die professionals zijn op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied, verzorgen met name het technisch beheer en totaalonderhoud voor relaties in de utiliteit-

  en zorgsector. De kracht van de vestiging zit het hem in het vertrouwen dat zij van haar relaties geniet. Van Dorp gaat en staat voor kwaliteit!

  Arbeidsvoorwaarden Technisch Beheerder WTB met facilitair hart Venlo (32-40 uur)

  Geboden wordt een aantrekkelijke en veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

  Het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden evenals een 4-daagse werkweek.

  Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging of weet je iemand die hier geknipt voor is? Neem dan contact op met Karin de Waard, telefoonnummer 06 22364187 of mail je C.

  V. naar karin.dewaard florere.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier