Junior / Senior Service Technici
GF Machining Solutions International SA
AC Lomm
19 uur geleden

Geschäftsfeld

GF Machining Solutions is 's werelds toonaangevende leverancier van machines, automatiseringsoplossingen en -diensten voor de gereedschaps-

en matrijzenmakersindustrie en voor fabrikanten van precisiecomponenten. GF Machining Solutions is een wereldwijd opererende divisie van de Georg Fischer Corporation (Zwitserland) en is aanwezig op 50 locaties over de hele wereld binnen haar eigen organisatie.

Wegens uitbreiding van onze Benelux Service vestiging zijn wij op zoek naar

Junior / Senior Service Technici

in de buitendienst voor Frees en Vonkerosie machines. M / V

Taken

De taken zijn zeer veelzijdig : naast het plaatsen, in bedrijfstellen en opleveren van nieuwe machines, het lokaliseren en verhelpen van storingen, het uitvoeren van periodiek onderhoud en installeren van modificaties.

Het bijhouden van bezoek rapportages. Incidenteel wordt de service ingezet voor het opbouw en afbouw van gerenommeerde vakbeurzen in de Benelux.

Wij bieden

Een grote mate van zelfstandigheid, veelzijdige activiteiten en ontwikkelings- mogelijkheden. Een moderne infrastructuur.

Een flexibel werksysteem.

Een interessante werkomgeving in een bestaand team.

Opleidingsmogelijkheden in Zwitserland en met collega’s hands-on ervaring.

Uitvoering

Na een gedegen inwerkperiode wordt je door onze Service Planning ingezet voor de storingsaanvragen, in bedrijfstellingen en onderhoud in de Benelux.

Natuurlijk staan onze Technische Specialisten van het Service Diagnostic Center je elk moment ter ondersteuning beschikbaar.

Vereisten

Basis opleiding MBO / HBO niveau bij voorkeur elektrotechniek / mechatronica .

Ervaring in machinebouw ( Frezen / EDM ), een goede kennis van CNC besturingen. Een pragmatische aanpak en sterk analytisch vermogen om storingen efficiënt op te kunnen lossen.

Tot je persoonlijke eigenschappen behoren een absolute betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen, stress bestendigheid, klantvriendelijkheid, communicatieve vaardigheden een representatief uiterlijk.

Bereidheid tot meerdaagse overnachtingen in de Benelux.

Motivatie

Heb je een groot verantwoordelijkheids gevoel en ben je naast zelfstandig ook klantvriendelijk, flexibel en nauwgezet? Wil je werken in een hecht team?

Zoek je een veelzijdige technische uitdaging en wil je je verder ontwikkelen?

Nederlands

Goede Engelse en Duitse taalvaardigheden

Frans is een plus

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier