Communicatieadviseur Werk en Inkomen
VBCI
Rotterdam, NL
12 dagen geleden

Opdracht

Voor het communicatieteam Werk en inkomen zijn wij op zoek naar een doortastende communicatieadviseur met een resultaatgerichte instelling.

Je bent in staat vanuit een gedegen analyse een communicatievraagstuk beet te pakken en komt snel tot een aanpak. Je bent hands on en voert ook graag uit.

Je weet de vele opdrachtgevers waar je voor werkt hierin mee te nemen. Je hebt een flexibele, positieve en pro-actieve houding naar zowel opdrachtgevers als collega's in het team en werkt constructief met hen samen.

Je bent creatief en oplossingsgericht. Je gaat aan de slag met de veranderopgave voor de (digitale) dienstverlening van het cluster Werk en inkomen en gedeelte Maatschappelijk Ontwikkeling, waarbij de focus ligt op het informeren en betrekken van medewerkers en stakeholders bij de organisatieontwikkelingen.

Samen met een collega geef je adviezen en werk je aan de uitvoering van het opgestelde communicatieplan. Desgewenst ondersteun je als communicatieadviseur ook de vorming van een digitale portal voor werkzoekenden.

Verder ben je aanspreekpunt voor vragen over HR onderwerpen en lever je een bijdrage aan de communicatieopgave van kwaliteitsmetingen en klanttevredenheidsonderzoek.

Ook pak je projecten op waar met werkzoekenden wordt gecommuniceerd.

Persoonlijke profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting communicatie.

De collega die wij zoeken beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en 3 tot 5 jaar ervaring in het communicatievak.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring op in het sociale domein en interne communicatie.

Bij voorkeur beschik je over ervaring met storytelling en organisatieveranderingen.

Ook heb je de Factor C methodiek toegepast in de praktijk.

Uiteraard zijn je mondelinge en schriftelijke vaardigheden uitstekend ontwikkeld.

Om deze opdracht goed vorm te geven zoeken wij een adviseur met een echte hands on mentaliteit die snel kan schakelen.

Je legt makkelijk contact en weet met een gedegen advies te adviseren en overtuigen.

Het CV dient opgesteld te zijn in het Nederlands en is maximaal 5 A4 enkelzijdig groot.

Omschrijving afdeling

Als communicatieadviseur bij BCO Communicatie die werkt voor Werk en inkomen kom je in aanraking met projecten op het gebied van werkgelegenheid en participatie.

Communicatie richt zich hierbij op werkzoekenden, werkgevers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (vanwege een beperking) en andere samenwerkingspartners.

Communicatie draagt bij aan het begeleiden van Rotterdammers naar werk vanuit de basis van een uitkering. Er zijn veel experimenten gaande waarin de dienstverlening aan werkzoekenden verder wordt geoptimaliseerd.

Je komt in een dynamische omgeving en in een enthousiast team van 15 gedreven collega's.

Alles is bespreekbaar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier