Vestigingsmedewerker
Regiodienst
Utrecht, Utrecht, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Jij als "vliegende keep" bent flexibel wat betreft de standplaats. Jij als vestigingsmedewerker werkt afwisselend vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht.

Dit houdt in dat jij met de auto van de zaak wordt ingezet waar nodig. Dit houdt in dat geen elke dag hetzelfde is en jij met verschillende collega's gaat werken.

 • Jij adviseert de winkel bezoekers over de producten, technische specificaties, prijzen en levertijd. Daarnaast voer jij ook logistieke taken uit;
 • jij controleert de ingekomen goederen, slaat deze juist op en verwerkt de administratie. Kortom : geen dag is hetzelfde en jij bent constant onder de mensen!

  Functie-eisen

  Jij als vestigingsmedewerker bent flexibel en legt veel enthousiasme in het werk en de dingen die jij doet. Daarnaast heb jij gevoel voor commercie en hebt technische (bouw) achtergrond.

  Jij kan goed met mensen overweg en hebt een afgeronde technische MBO opleiding. Daarnaast ben jij leergierig en bent gretig om de producten te leren kennen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jij komt in een professionele organisatie te werken, die informeel opereert. De lat bepaal jij; dit betekent dat er een hoop doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf.

  Daarnaast krijg jij een auto van de zaak om als "vliegende keep" aan de slag te gaan. Tevens kan jij een marktconform salaris verwachten, met dito arbeidsvoorwaarden.

  Wij bieden jou direct een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

 • 31(0)15-2061180
 • Klik op de solliciteer-button om te solliciteren

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan via onderstaande gegevens!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier