PHP Developer gezocht bij E-ticketing bedrijf in Amsterdam Centrum
iTernal.nl
Amsterdam, Noord-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Als PHP developer werk je aan de online applicatie, bouwt deze verder uit, verfijnt deze en denkt actief en vooruitstrevend mee over de ontwikkeling.

Je werkt in een jonge en inspirerende omgeving waar je ruimte krijgt om met de nieuwste technieken te werken; Zend Framework, Jquery, JSON, Agile, SCRUM, mobiele apps, koppelingen met sociale media zoals Facebook, Twitter en Foursquare en meer!

 • Aantoonbare en gedegen kennis van PHP5.x, Zend Framework en MySQL;
 • Aantoonbare en gedegen ervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Kennis van HTML(5), XML en CSS;
 • Kennis van PHPUnit, GIT, MVC, JSON en SOAP is een pré;
 • Ervaring met high volume websites en databases is een pré.
 • Het bedrijf waar wij voor werven betreft een internationale ster die blijft groeien in deze turbulente tijden. Dit doen ze door steeds innoverend op te treden en hun klanten de oplossingen te bieden, die de voorverkoop van toegangskaarten aantrekkelijker maakt voor evenementen, clubs, locaties, musea, attractieparken en beurzen en hun bezoekers.

  Ze bieden een gratis online tool aan (de ticketshop), die het mogelijk maakt om e-tickets en mobile tickets te leveren in een SaaS omgeving.

  Het bedrijf is diverse malen genomineerd voor een award in de categorie : beste innovatieve software en dit jaar voor de prestigieuze computable award.

  Sinds de oprichting in 2006 maken meer dan 3500 organisaties enthousiast gebruik van de online tool. Met een team van gedreven professionals en vestigingen in Amsterdam, Londen, Berlijn, Dusseldorf, Antwerpen en Barcelona zijn zij hard op weg om onze ambities waar te maken.

  Door deze ongekende groei, is dit bedrijf constant op zoek naar goede mensen die een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie.

  Ben jij een gedreven, gepassioneerd en ondernemend persoon en wil jij meegroeien met deze pan-europese onderneming?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier