(Senior) Communicatie Marketing Consultant (2x)
Edelman
Amsterdam
17 dagen geleden

Wat ga je bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, van begin tot eind beheren en opbouwen van intensieve klantrelaties met diverse (internationale) bedrijven in FMCG, Lifestyle, Food & Beverages en Retail.

Ontwikkelen, presenteren en implementeren van strategische, creatieve en tactische communicatie, marketing en engagement plannen.

Sparringpartner en adviseur zijn voor klanten op een strategisch volwassen, maar ook pragmatische en geïntegreerde wijze.

Via geïntegreerde communicatie- en marketingactiviteiten creatieve ideeën ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van klanten te helpen realiseren.

Het vertalen van diverse markttrends naar kansen voor voornamelijk B2C klanten.

Het signaleren en inspelen op nieuwe zakelijke kansen.

Verantwoordelijk voor alle geproduceerde inhoud voor verschillende kanalen gebaseerd op de juiste messaging en input van de klant.

Up to date kennis hebben van het Nederlandse en internationale medialandschap en beschikken over een uitgebreid media netwerk.

Het verwerven van fantastische media coverage voor klanten in Nederland en in nauwe samenwerking met collega’s in andere Edelman kantoren (met name het Verenigd Koninkrijk) om coverage in internationale media te verkrijgen.

Verantwoordelijk zijn voor financieel- en projectmanagement van klanten en projecten.

Toezicht houden op verschillende accounts, tegenstrijdige prioriteiten in balans brengen en borgen dat er kwaliteit geleverd wordt volgens maatstaven van Edelman.

Managen en coachen van account teams en de leiding nemen in de structuur van een account team.

Een integraal onderdeel vormen van account teams voor verschillende klanten.

Dit breng je minimaal met je mee.

5 tot 10 jaar relevante en stevige werkervaring op het gebied van (internationale) consumer communicatie.

Ruime ervaring met het leveren van consumer communicatie adviezen en daarbij, naast PR, bijdragen aan de vertaling van communicatiedoelstellingen in de hele marketing mix.

Uitstekende vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Een uitgebreid journalistiek netwerk en up to date kennis van het veranderende (digitale) medialandschap.

Kennis van en ervaring met digitale communicatie. In het bijzonder inzicht in de risico’s, kansen en vereisten voor het gebruik van deze media.

Een brede interesse in politiek en het bedrijfsleven.

Een ondernemend en energiek persoon die commerciele kansen creëert en inziet.

Uiteraard heb je interesse in deze functie na het lezen van dit profiel. We zijn erg nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die jij denkt te kunnen bieden aan onze organisatie.

Want naast een match met bovenstaande staan wij altijd open voor aanvullingen en verbeteringen van onze competenties.

Laat het ons vooral weten in jouw motivatiebrief met CV en stuur deze naar recruitmen.nl edelman.com. Heb je nog vragen of wil je nog liever nog even met iemand sparren?

Bel gerust Sabina Ernst of Lot van de Poll via +31 (0)20 3010 980.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier