R&D Engineer
Teqoia
Almelo, Nederland
12 uur geleden

In deze functie bied je binnen het team van onderzoekers technische ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe producten en bijbehorende productieprocessen.

 • Je houdt je bezig met : Uitwerken en testen van product en proces concepten;Analyseren en voorstellen van verbeteringen aan de hand van testresultaten;
 • Realiseren van prototype producten;Uitvoeren van technische haalbaarheidsstudies;Communicatie en rapportages van studieopzet, resultaten en aanbevelingen;
 • Vastleggen van product- en proces specificaties in de TPD.In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie.

  Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever; Een aantrekkelijk salaris; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies; Opleidingsmogelijkheden. Werken als R&D Engineer bij een jong en dynamisch bedrijf? Onze opdrachtgever is ontwikkelaar en producent van lineaire motoren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier