Functioneel Applicatiebeheerder CiC
Conduent, Inc.
Almere, Flevoland,Netherlands
33 dagen geleden

Description

Functioneel Applicatiebeheerder CiC -Almere

Als functioneel applicatiebeheerder CiC ben jeverantwoordelijk voor alle applicatie-aanpassingen op het CiC / GenesysPureconnect platform.

Daarnaast coördineer je ook de systeem aanpassingen.

Je bent werkzaam binnen het functioneel team vanICT, specifiek op de afdeling; Production Application Support.

Functiebeschrijving :

Je bentverantwoordelijk voor het correctfunctioneren en het garanderen van optimale uptime van het technische contactcenterCiC / Genesys Pureconnect, applicaties, database en rapportage systemen welkebeschikbaar worden gesteld aan de interne organisatie en de opdrachtgevers vanConduent.

Pasjij bij Conduent, in deze rol?

Om in aanmerking te komen voor deze functie is hetessentieel dat je communicatief sterk bent in zowel de Nederlandse, als deEngelse taal.

Je hebt gevoel voor functionaliteit, techniek en detail waarbijje gestructureerd en planmatig kan werken. Je bent analytisch sterk en je bentbestand tegen een hoge werkdruk.

Daarnaast vragen wij het volgende :

 • Ervaring met CiC (Genesys Pureconnect) als applicatiebeheerder;
 • Aantoonbare relevante, technische kennis en ervaring met het vastleggen van functionele specificaties;
 • Ervaren in aansturing van leveranciers en gebruikersaansturing.
 • Waarom werken bij Conduent?

  Conduent staat voor professionaliteit,dynamiek, enthousiasme en positiviteit! Goede resultaten zijn onze drive maarde mogelijkheid voor jou om te ontwikkelen, eigen inbreng te leveren en hetdoorvoeren van operationele verbetertrajecten zijn ook eindeloos!

  Work hard, play hard, want werken bijConduent is naast een mooie carrierestap ook gewoon erg informeel en gaaf!

  Wij bieden jou een financieel gezonde organisatie om voor te werken diebruist van de enthousiaste en deskundige collega’s.

  Wij beloven jou niet alleenveel vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling, jij krijgt dit ook! Hetbetreft een fulltime functie met een marktconform salaris, dit is medeafhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Meer informatie?

  Ben je na het lezen van deze vacatureenthousiast geworden en wil jij onderdeel gaan uitmaken van deze internationalewerkomgeving?

  Solliciteer dan via onze website : . Contactpersoon : Saskia Morssinkhof, Corporate Recruiter Staff, Management, IT en Support. Email : .

  Product & Systems Design Engineering

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier