Medewerker Salarisadministratie
St-anna
Geldrop, Noord-Brabant, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Heb jij een afgeronde PDL opleiding en affiniteit met de zorg?

Dan is dit de functie voor jou!

Informatie

De salarisadministratie is al jaren een vast onderdeel van het team PO&O. Actief in de regio Geldrop en Eindhoven en bestaande uit het St.

Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en de woonzorgcentra van Ananz.

Als medewerker salarisadministratie bij de St. Anna Zorggroep zorg je samen met je collega's voor een adequate maandelijkse salarisverwerking en de betaling daarvan.

Je verstrekt werkgeversverklaringen, pro-forma berekeningen en beantwoordt vragen van medewerkers over de salarisstrook.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde PDL opleiding liefst aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring als medewerker salarisadministratie of vergelijkbaar.

Je hebt affiniteit met het vakgebied en bent zeer accuraat en servicegericht. Je voelt je prettig bij zowel het zelfstandig invulling geven aan je werkzaamheden als bij het bieden van ondersteuning aan jouw collega's.

Ervaring met het salarispakket AFAS geniet de voorkeur, maar is geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan voor 16 tot 20 uur per week binnen een ervaren en gedreven afdeling met standplaats Geldrop. Een marktconform salaris en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen.

Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een prima werk-privé balans.

De functie is ingeschaald in de cao Ziekenhuizen , functiegroep FWG 45 per maand voor een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Contactinformatie

Laat dan vóór 13 augustus 2018 je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken!

Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Rianne Bressers (PO&O adviseur) op telefoonnummer 040-286 41 25 of met Kim de Veer (Corporate Recruiter a.i. op 040-2864885.

Een selectie-assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.

Over St. Anna Zorggroep

De St. Anna Zorggroep gevestigd in Geldrop, Heeze en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt kwalitatief hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van 'thuis' oproept. Aangenaam Anna.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur.

Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing.

Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier