Vrachtwagenchauffeur CE post en pakketten Eindhoven
Recruitnow
Eindhoven, Nederland
11 dagen geleden

Ben jij gemotiveerd ? een echte aanpakker ? en een echte allrounder?Dan hebben wij in de regio Eindhoven een leuke vacature voor een allround chauffeur !Voor een grote opdrachtgever van Randstad Transport zoeken wij een enthousiaste vrachtwagenchauffeur CE.

De werkzaamheden bestaan uit het vervoer en afleveren van postgoederen en pakketten met bakwagen, trekker-oplegger en combi trailer, let wel, dit betreft werkzaamheden overdag en in de nacht.

Daarnaast kun je ook ingezet worden als rangeerchauffeur op locatie. Je bent in bezit van : - een geldig rijbewijs CE- een geldige digitale bestuurderskaart-

een gedlige code95Daarnaast ben je in staat om een Verklaring omtrent Gedrag aan te vragen.( De kosten hiervan worden vergoed door Randstad)2057598 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier