Traineeship Verpleegkundige (maart 2019)
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, Netherlands
29 dagen geleden

Jouw functie binnen onze afdeling

Wij zoeken versterking voor onze verpleegafdelingen. Als één multidisciplinair team werken wij aan onze missie : kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn.

Jij speelt daar als trainee verpleegkundige een cruciale rol in. Want wij kunnen het #nietzonderjullie.

Als net afgestudeerd verpleegkundige kom je gedurende het traineeship van 14 maanden op één van onze drie verpleegafdelingen te werken.

In deze periode combineer je de kennis die je opdoet van onze specifieke sector met intensieve oncologische zorg. De laag tot hoog complexe zorg die wij binnen ons ziekenhuis verlenen bestaat uit de zorg voor patiënten die chemo-

of immuuntherapie krijgen, patiënten die chirurgische behandelingen ondergaan en uit zorg voor patiënten die voor pijnbestrijding komen.

Als trainee verpleegkundige werk je nauw samen met onze oncologieverpleegkundigen om dagelijks te leren van deze ervaren collega’s.

Je leert bij ons dus zowel de technisch verpleegkundige kant van het vak als de psychosociale begeleiding van onze patiënten en hun familie, welke onder andere vorm krijgt door multidisciplinair overleg en casusbesprekingen.

Het Antoni van Leeuwenhoek biedt jou de kans om een vliegende start te maken als gediplomeerd verpleegkundige, waarbij wij jou ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling als zelfstandig professional.

Gedurende het traineeship volg je samen met 8 trainees de nodige lessen en ontvang je begeleiding van ervaren collega’s, waardoor jij jezelf kan ontplooien op het gebied van verpleegtechnische handelingen alsmede reflectiegesprekken, klinisch redeneren en jouw communicatieve vaardigheden.

Als trainee verpleegkundige in het Antoni van Leeuwenhoek ben jij in alle stadia van zorg en behandeling betrokken bij de patiënt en je bent het aanspreekpunt voor de patiënt en diens naasten.

Het AVL wil iedereen met kanker een zo goed mogelijke behandeling op maat bieden. In het werk van onze verpleegkundigen draait het om de kernwaarden excelleren, veiligheid bieden, samenwerken, communiceren en leren.

Dit komt tot uiting in wat onze verpleegkundigen weten, kunnen en doen. Dit hebben wij vastgelegd in onze visie op verpleegkundige zorg.

In totaal zijn op onze verpleegafdelingen ruim 275 (oncologie)verpleegkundigen (in opleiding), acht teamleiders en twee afdelingshoofden werkzaam, zij krijgen daarbij ondersteuning van zorg-

en afdelingsassistenten, plus secretariaat- en beleidsmedewerkers. Ons ziekenhuis biedt jou de kans om als trainee verpleegkundige samen met een gemotiveerd team optimale zorg voor onze patiënten te leveren.

Uit ons patiënttevredenheidsonderzoek blijkt dat patiënten ons gemiddeld waarderen met een 8.5 en dat kan natuurlijk #nietzonderjullie.

Tot slot nog vier redenen om te kiezen voor het Antoni van Leeuwenhoek :

 • Menselijk : Meer tijd voor patiënten en hun naasten, om ze te steunen en te bege leiden. En we zijn er altijd voor elkaar.
 • Gelijkwaardig : Jouw mening telt, je bent als allrounder betrok ken bij alle stadia van zorg en behandeling.
 • Het beste uit jezelf : Leren van de besten, volop mogelijk he den om kennis op te doen en je verder te ontwik kelen. We bieden je een verdieping in de oncologie en het toepassen van klinisch redeneren in de praktijk.
 • Samenwerken : Hechte teams van verpleegkundigen, artsen en para medici. Ervaringen delen, elkaar steunen, van elkaar leren.
 • Jouw profiel

  Wil jij je graag verdiepen in de oncologie en herken je jezelf in onderstaande beschrijving, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

 • Je bent maximaal 1 jaar geleden afgestudeerd voor de opleiding HBO Verpleegkunde of MBO Verpleegkunde en je hebt niet meer dan 6 maanden werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis (anders kom je mogelijk al direct in aanmerking voor de vacature van oncologieverpleegkundige in opleiding).
 • Als HBO-V'er heb je in ieder geval één stageperiode van 20 weken in een algemeen ziekenhuis gewerkt, als MBO-V'er heb jij de BBL-
 • variant gevolgd met ruime ziekenhuiservaring.

 • Je hebt interesse in de oncologie en affiniteit met onze patiëntengroep.
 • In ons werk is het fijn als je met beide benen op de grond staat, van nature goed kunt relativeren en daarbij je humor inzet.
 • Onze verpleegkundigen staan voor : Gedreven, deskundige zorg voor mensen met kanker.

  Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring tussen € 2.102, - en € 3.012, - bruto per maand bedragen, op basis van een 36-

  urige werkweek. Dit is conform functieschaal FWG 45. Daarnaast maken 8.33% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van onze arbeidsvoorwaarden.

  De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen.

  Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, welke middels onze Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden-regeling aan het eind van het jaar aangevuld kan worden tot € 0,19 per km.

  Als werknemer van het Antoni van Leeuwenhoek kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en / of korting op het openbaar vervoer.

  Als werkgever dragen wij 50% bij aan jouw pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en bieden wij een collectiviteitskorting aan voor de zorgverzekeraars IZZ en Zilveren Kruis.

  Het betreft een dienstverband voor de duur van 14 maanden, waarna je mogelijk aansluitend de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige kan gaan volgen.

  Tot slot kennen wij een verhuiskostenvergoeding en ondersteunen wij jou bij huisvesting in (de omgeving van) Amsterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier