Consultant Industrial Den Haag
Cushman & Wakefield
Den Haag, Netherlands
18 dagen geleden

Job Description Summary

Ben jij een commerciële en gedreven topper met kennis van en ervaring in de vastgoed branche in de regio Den Haag? Lees dan snel verder!

Job Description

De service line Industrial opereert landelijk als één team, waarbij dagelijks marktkennis tussen alle regio’s wordt gedeeld.

Vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Enschede en Groningen combineren we lokaal marktspecialisme met sectorspecialisme.

Daarnaast beschikken we over specifieke kennis van onder meer automotive, datacenters, havens, erfpacht, big data, high tech, grondtransacties, bouwmarkten en duurzaamheid.

Het team Industrial werkt op veel gebieden multidisciplinair samen en we zijn onderdeel van de internationale service line Industrial van Cushman & Wakefield.

Bekijk hier tevens onze video-impressie van de service lines Logistics & Industrial : http : / / bit.ly / 2viCvJk

Wat ga je doen als Consultant Industrial?

Als consultant beschik je over de juiste kennis en (commerciële) vaardigheden zodat je signalen vanuit de markt feilloos weet om te zetten naar de dienstverlening van Cushman & Wakefield.

Je behartigt de belangen van eigenaren en ontwikkelaars van vastgoed bij de marketing van hun projecten. Daarnaast adviseer je gebruikers met betrekking tot de verwerving van voor hen geschikte bedrijfsruimte.

Je initieert, begeleidt en adviseert bij aan- en verhuurtransacties, aan- en verkooptransacties, taxaties, het uitbrengen van (markt)adviezen en herontwikkelingsvraagstukken.

Dit veelal in samenwerking met onze gespecialiseerde afdelingen.

Klantgerichtheid, professionaliteit, ondernemerschap, oplossingsgerichtheid, integriteit en teamwork zijn typerend voor onze manier van werken.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren professional met een afgeronde bachelor of academische opleiding en minimaal drie tot vijf jaar ervaring in commercieel vastgoed.

Je denkt actief mee over de koers van ons team en beschikt over strategisch inzicht. In jouw regio Den Haag / Rotterdam heb jij je ervaring in commercieel vastgoed opgedaan en beschik je over een netwerk.

Kennis van en gevoel voor de markt zijn essentieel. Niet alleen vastgoedkennis is hierbij van belang maar ook onderhandelingsvaardigheden en procesbegeleiding.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen commerciële doelstellingen. Het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van je eigen zakelijke / professionele netwerk zijn cruciaal voor succes.

Herken jij je in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je!

Wij bieden

 • een afwisselende baan bij de meest toonaangevende adviesorganisatie in het bedrijfsmatig vastgoed
 • een gedreven team binnen een professionele en informele werkomgeving;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • alle vrijheid om je eigen initiatieven te ontplooien en het volgen van vakinhoudelijke opleidingen.
 • Interesse?

  Heb jij het enthousiasme en de kwaliteiten om deze rol te vervullen? We zijn benieuwd naar jou! Reageer via de 'Apply' button.

  Uiteraard kun je rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie.

  Onze organisatie

  Cushman & Wakefield is het grootste niet-beursgenoteerde vastgoed services bedrijf ter wereld en behoort tot de top 3 van vastgoedadviseurs wereldwijd.

  Cushman & Wakefield is opgericht in 1917 en heeft meer dan 200 kantoren in 60 landen met meer dan 43.000 professionals. In Nederland heeft Cushman & Wakefield meerdere vestigingen, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, waar in totaal circa 450 personen werkzaam zijn.

  Wij assisteren onze cliënten in iedere fase van het vastgoedproces en adviseren hen bij het kopen, verkopen, financieren, huren, verhuren, beheren en taxeren van vastgoed.

  Daarnaast bieden we strategisch advies, research, portefeuille-analyse, locatie-advies en vele andere diensten. Onze cliënten zijn ontwikkelaars, beleggers, eigenaren, financiële instellingen, retailers en huurders van vastgoed.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Cushman & Wakefield is an Equal Opportunity / Affirmat ive Action employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, national origin, disability, or protected veteran status.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier