Servicemonteur Liften 5- ploegendienst
Young Engineering Elektrotechniek
Hoofddorp, Noord-Holland, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

In samenwerking met onze opdrachgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Servicemonteur Liften. Als Servicemonteur liften ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen klanten en installaties.

Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost tekortkomingen en storingen op. Verder heb je de verantwoording voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen.

Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de storingsdiensten.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5- ploegendienst.

Voor deze functie van Servicemonteur Liften vragen wij een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria :

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Motorvoertuigentechniek of soortgelijk;
 • Bij voorkeur heb je ervaring binnen de lifttechniek;
 • Daarnaast ben je in het bezit van een VCA en / of NEN 3140 certificaat of bereid deze te gaan behalen;
 • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit je veiligheid uit het oog;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees.
 • Onze opdrachtgever biedt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor liften, roltrappen, gevelliftinstallaties en deursystemen.

  Zij ondersteunen hun klanten tijdens het gehele proces; van het ontwerp, de productie en de installatie tot het onderhoud en de modernisering.

  Onze opdrachtgever is een wereldleider op het gebied van het soepel verplaatsen van personen en goederen in en om gebouwen.

  Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van de liften, roltrappen, rolpaden, deuren en gevelliftinstallaties. Onze opdrachtgever biedt technische experts de kans om in toonaangevende gebouwen te werken die als kenmerkend voor de branche worden beschouwd.

  Naast technisch hoogwaardige apparatuur bieden ze geavanceerde diensten die prestaties rond de klok garanderen. Ongeveer 60% van de omzet is zelfs afkomstig van de superieure diensten die ze aanbieden.

  Onze opdrachtgever heeft opleidingscentra overal ter wereld waar je je capaciteiten verder kunt ontplooien. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn ze snel en flexibel en beschikken ze over een welverdiende reputatie als technologieleider.

  Onze opdrachtgever levert wereldwijd diensten aan architectonische monumenten in bijvoorbeeld Chicago, Londen en Beijing.

  Bij onze opdrachtgever zijn meer dan 30.000 toegewijde experts die wereldwijd en lokaal in ongeveer 50 landen werkzaam zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier