HR medewerker
Status Pro
Spijkenisse, NL
5 dagen geleden

Personeelszaken, beleid, verbeterprocessen bedenken en uitvoeren. Je voelt je thuis in zowel het menselijke aspect als in het zakelijke aspect en weet hier op de werkvloer een goede balans in te vinden.

Je bent een luisterend oor en weet een goede vertaling te maken, hoe te handelen, wanneer er een bepaalde kwestie aan je wordt voorgelegd.

Samen met het team draag je zorg voor een gecontinueerd verloop van werkzaamheden en werkt hier samen aan het bedenken en toepassen van verbeteringen om het algehele proces te optimaliseren.

Je weet knopen door te hakken en ad rem te handelen wanneer dit nodig is. Urenregistratie, contractuele bepalingen, contracten opstellen, loonadministratie en overige gerelateerde zaken zijn geen onbekend terrein voor jou.

Functie-eisen :

Je bent een waardige gesprekspartner. Je bent meer O dan P in P&O. Je hebt minimaal een HBO diploma in de richting van HR.

Je bent een starter met enorme potentie en ambitie. Je kan een informele, professionele werkomgeving waarderen Je staat stevig in je schoenen.

Bedrijfsomschrijving :

Je komt terecht op het hoofdkwartier van onze opdrachtgever in Rotterdam, in een team van 9 van de fijnste en meest gewaardeerde collega’s, met specialisme in Human Resources, Financiën en bijkomende Personeelszaken.

Je weet dat jij de juiste kennis in huis hebt om van toegevoegde waarde te zijn voor de backoffice. Onze opdrachtgever is een sterk bedrijf op het gebied van arbeidsbemiddeling in de publieke sector.

De adviseurs bemiddelen met passie, gedrevenheid en oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit in samenhang met een commerciële drijfveer creëert dit een prettig en gewaardeerde werkwijze tegenover klanten en kandidaten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier