Projectleider Elektrotechniek
BAM Bouw en Techniek Oost
Apeldoorn, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatietechnische en / of elektrotechnische expertise goed samen met andere disciplines?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten in de utiliteit.

De projecten bevinden zich met name in het oosten van Nederland.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor kleinere en middelgrote projecten met een waarde van €1000,- tot € 250.000,-

 • Als projectleider ben je in staat op basis van een visuele inspectie snel de juiste technische oplossing te vinden. Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste technische oplossing voor onze klanten.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van goede klantrelaties. Je bent immers het visitekaartje van BAM Bouw en Techniek.

  Je ondersteunt vanuit de afdeling Beheer & Onderhoud de administratieve processen, en kan op de kleine projecten ondersteunen in calculatie.

  Tevens ondersteun je de uitvoering vanuit kantoor, verwerkt werkbonnen en vraagt materiaal aan. Als projectleider ben je in staat om ad hoc’ oplossingen te bedenken voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden.

  Wie zoeken wij?

  Je bent momenteel projectleider binnen een vergelijkbare werkomgeving. Je hebt minimaal een MTS opleiding Energietechniek of Elektrotechniek afgerond.

  Daarnaast heb je ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Brede kennis van grotere HVAC installaties vanuit een W of E achtergrond is nodig gezien de complexiteit van het segment waar BAM Bouw & Techniek mee werkt.

  Omdat deze functie een sterke klantdimensie kent, is het van belang dat je competenties hierop ontwikkeld zijn. Je bent communicatief zeer vaardig.

  Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.

  Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten. Tenslotte ben je een teamspeler en wil je samen de doelen bereiken.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

  Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

  Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook

  Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau.

  Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier