Slimme Junior developer gezocht voor klein, maar hecht team!
CareerValue B.V.
Oosterhout, NL
9 dagen geleden

Als junior developer kom je terecht in een klein, maar hecht team. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de software die opgeleverd moet worden.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit maatwerk projecten. Waarbij je veel met de klant schakelt en hun ondersteunt in de wensen en problemen die zij hebben.

Dit kan zijn dat je de huidige software moet migreren naar een vernieuwde software of juist het realiseren van nieuwe functionaliteiten voor de klant.

Daarnaast maak je samen met je collega's ook deel uit van het helpdeskteam. Waar programmeren wel de hoofdtaak is, zal je af en toe ook klanten telefonisch te woord moeten staan en hen begeleiden in processen.

Binnen deze organisatie krijg je veel ruimte en vrijheid. Zo zijn er budgetten voor het volgen van trainingen / opleidingen en kun je je eigen creativiteit toepassen.

Doordat het een klein team is, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en coaching. Als junior kom je hier dus niks te kort!

Functie-eisen :

Voor deze functie zijn we op zoek naar een junior die minimaal een afgeronde MBO opleiding heeft (ICT gerelateerd) en een grote passie heeft voor de IT.

Iemand die ervaring heeft met de programmeertaal Delphi. Heb je deze ervaring niet? Geen enkel probleem! Door middel van trainingen zul je deze taal snel eigen maken en goed beheersen.

Daarnaast ben je communicatief vaardig en kom je graag in contact met de klant. Je bent iemand die enthousiast is, sociaal en wel van een praatje houdt.

Bedrijfsomschrijving :

Voor een klant van mij in de omgeving van Oosterhout ben ik op zoek naar een junior software ontwikkelaar. Deze organisatie ontwikkelt software en systemen voor verschillende soorten branches o.

a de verzekeringsbranche. Je komt terecht in een informele organisatie die veel waarde hecht aan persoonlijke begeleiding, coaching en graag met z'n alle leuke dingen doet (borrels, uitstapjes, gamen, etc).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier