Technisch Tekenaar Infra AutoCAD M/V
Flexibility
Zoetermeer
25 dagen geleden

Voor een toonaangevende organisatie in design en engineering zoeken wij een enthousiaste :

Technisch Tekenaar Ondergrondse Infra M / V 40 uur per week

Als Technisch Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken van revisietekeningen over openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, gas of energie.

Ook het buiten inwinnen van gegevens kan deel uitmaken van jouw taken.

Er wordt gewerkt met het tekenprogramma AutoCAD.

Wat vragen wij

Wij vragen van jou dat je minimaal een technische MBO4 opleiding hebt afgerond en ervaring hebt met AutoCAD. Goede beheersing van de Nederlandse taal is ook een vereiste.

Ook is een technisch inzicht en zorgvuldig werken belangrijk. Verder is een rijbewijs B een pré. Als je kennis hebt over de ondergrondse infrastructuur, werkt dit absoluut in je voordeel.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een informele werksetting en er is ruimte voor eigen inbreng.

Verder is het startsalaris rond de €1.800 euro, dit bedrag is gebaseerd op kennis en ervaring.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature?

Mail dan je cv met motivatie naar patrick.schouten flexibility.nl, als je nog vragen hebt over de vacature kun je bellen met 06-131 90 229.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier