Klantenservice mogelijkheden voor Nederlanders in Athene
Teleperformance
Hilversum, NL
9 dagen geleden
source : Werken in het buitenland

Athens is calling! Wat hebben de namen : Alexander de Grote, Koning Leonidas, Archimedes, Odysseus, Aristotle, Socrates, Plato, Zeus, Ares en Athena met elkaar gemeen?

Griekenland! Teleperformance Athene, gevestigd in de legendarische hoofdstad van Griekenland, is op zoek naar Nederlands sprekende Customer & Tech support helden.

Vertrouwd door enkele van ’s werelds toonaangevende tech bedrijven en erkend voor de beste werkplek 2017 , Teleperformance biedt je een prachtige mogelijkheid te wonen en leven in het Middelandse Zeegebied.

Je zult de mogelijkheid krijgen in Athene te leven en wonen, een volledig verhuizingspaket is inbegrepen, er zijn doorlopende carrièremogelijkheden, het werken in een moderne werkomgeving en omringd door mensen met hetzelfde gevoel voor wonen en leven.

Voor deze uitdagende functie zal je focus liggen op : Het bieden van een positieve klantervaring aan onze bestaande klanten of potentiële klanten, via telefoon, chat en e-

mail, zowel in het Nederlands als in het Engels. Oplossen van vragen en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben.

Het helpen van onze klanten in een professionele, positieve en effectieve methode. Het maken en onderhouden van goede relaties met de klant, door middel van vertrouwen, loyaliteit en vriendelijkheid.

We zijn erg enthousiast om je het volgende te kunnen aanbieden : Zeer competitief salaris Nieuwe medewerkers & maaltijd coupons Maandelijkse prestatiebonus en werknemersverwijzingsbonus Betaalde overuren voor het werken op zondagen en tijdens nachtdiensten 14 salarissen per jaar (ja dat klopt, 2 extra maanden) 20 dagen betaald verlof per jaar Uitgebreid verhuispakket, inclusief : vliegtickets vervoer vanaf het vliegveld 2 weken gratis accommodatie + hulp van een makelaarskantoor.

Speciale kortingen en aanbiedingen voor alle medewerkers Doorlopende IT- en soft skill-trainingen, verzorgd door onze eigen specialisten Mogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen Ziektekostenverzekering Internationale, multiculturele moderne werkomgeving Je kunt in je vrijetijdskleiding naar het werk Huisarts, gevestigd op het kantoor Locatie gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer Gratis Griekse cursussen Employee relations team om nieuwe collega’s te helpen met het integreren in de Griekse levensstijl en cultuur Interactieve activiteiten binnen een gezellig en sociaal team : teambuilding, excursies, themafeesten, sportevenementen, talentenjachten enz.

Dit is je kans! Aarzel niet, solliciteer meteen, kom in de prachtige stad Athene wonen en leef een zonnig leven!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier