Jeugdbeschermer
Recruitnow
Utrecht, Nederland
14 dagen geleden

Over de functie Ben jij gezinsgericht? Werk jij graag binnen een multidisciplinair team? Kun jij de regie rondom de veiligheid van een kind op je nemen?

Dan hebben wij jou nodig!Voor onze opdrachtgever in het vrijwillig- en gedwongen kader zijn wij opzoek naar ervaren professionals binnen jeugdbescherming.

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en coördineren van het gezinsplan, waardoor doelen bereikt worden.

Je zult samenwerken in een team van gezinsgerichte werkers en zal worden ondersteund door een gedragswetenschapper.Deze functie kenmerkt zich door een nieuwe werkwijze waarbij meerdere hulpverleningsvormen worden aangeboden en uitgevoerd (jeugdbescherming, jeugdreclassering).

Jij vervult een regiefunctie binnen een gezin en zal verschillende rollen op je moeten nemen. Functie eisen Een afgeronde HBO-

 • opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek);Ingeschreven in het beroepsregister SKJ;Kennis van complexe gezinssystematiek en de signalen van kindermishandeling;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het werken met complexe gezinssituaties;Beschikbaar tussen de 32 - 36 uur. Over het bedrijf Wat biedt Maandag® jou?

  Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-

  werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer.

  Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier