Magazijnmedewerker Technische Unie Enschede
Recruitnow
Enschede, Nederland
7 dagen geleden

Magazijnmedewerker Technische Unie Enschede Wat is er lekker na de wekker? Parttime werken bij de Technische Unie in Enschede als logistiek medewerker natuurlijk.

 • Op tijd opstaan, lekker werken en dan genieten van je middag. Een toffe baan.En wel hierom : Je verdient € 11,28 (voor 23 jaar en ouder) Toeslagen in de ochtenduren (minimaal 28%) Het is een parttime baan voor langere tijd Je krijgt een fijne reiskostenvergoeding Je bent elk weekend vrijVacature bij Technische Unie In het overslagpunt van de Technische Unie in Enschede starten je werkzaamheden op z'
 • n vroegst om 04.00 uur. Als logistiek medewerker in ons magazijn werk je vooral aan het laden, lossen en uitsorteren van goederen en pallets.

  Om vervolgens alles weer klaar te zetten voor de volgende stap van het logistieke proces.Jij bent...Een vroege vogel Fysiek in orde Fulltime beschikbaar Een echte doorpakkerSolliciteren dus! Kun je niet wachten om deze vacature bij de Technische Unie Enschede te vervullen?

  Snappen we. Solliciteer dan via de 'knop' op deze pagina.Twijfel je nog? Of heb je vragen? Stuur ons een e-mail, bel ons of stuur ons een appje (06 10818304).

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier