KAM Coördinator
Personato Werving en Selectie
Oirschot, NL
10 dagen geleden

De Meeuw is op zoek naar een KAM Coördinator. In deze stand alone functie ben jij binnen de organisatie verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met Kwaliteit, ARBO en Milieu met een sterke nadruk op Kwaliteit .

Naast dat je zorgt draagt op de werkvloer, ga je ook met directie en leidinggevende om tafel om de belangen van Kwaliteit, Arbo en Milieu te verdedigen.

De Meeuw wilt in de toekomst namelijk blijven voldoen aan ISO 9001 en overige normen. Zo zorg je ervoor dat praktische zaken zoals veiligheidsrondes, werkplek inspecties, BHV oefeningen & trainingen, ontruimingsoefeningen en alle andere benodigde zaken worden uitgevoerd & geregistreerd.

Als KAM Coördinator bij De Meeuw gebruik jij jouw kennis om te adviseren over de ontwikkeling en implementatie van het KAM beleid.

Je bent enerzijds bezig met het beleidsmatig op de kaart zetten van jou vakgebied maar je bent anderzijds ook praktisch bezig met het implementeren van dit beleid.

Je zorgt voor draagvlak binnen de organisatie en durft mensen aan te spreken waar nodig.

Jij zorgt ervoor dat onze opdrachtgever niet alleen blijft voldoen aan ARBO- en Milieuwetgeving maar je zorgt er ook voor dat ze voorop lopen op dit gebied.

 • Uiteraard ben je pro-actief en kom je continu met verbetervoorstellen en zorg jij ervoor dat de organisatie op het gebied van Kwaliteit, ARBO en Milieu naar een hoger niveau gaat.
 • Een aantal mooie zaken staan op de agenda voor deze KAM Coördinator bij De Meeuw. Zo is het de bedoeling dat je na gaat denken over een aangepast beleid over bijvoorbeeld het dragen van veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, maar ook veiliger werken op hoogte op verschillende locaties in het land.

  Tevens is het van belang dat je een cultuur gaat creëren waarin eigen medewerkers elkaar gaan aanspreken op veiligheidsthema's .

  Verder nog verwerken in de tekst : zorgen voor awareness op KAM gebied, zorgen voor een verdere cultuuromslag in aanspreken, veiligheid, arbo en milieu.

  De Meeuw heeft een hoog ambitie niveau op KAM niveau (veeleisend, moet beter, veiliger en meer bewust. Voorbeeld : Als KAM Coördinator zorg je ervoor dat het bewustzijn binnen de organisatie aanwezig is op het gebied van veiligheid, arbo en milieu.

  Ook is het van belang dat je het kwaliteitsmanagementsysteem verder gaat opzetten met hierin duidelijke en robuuste procedures, zorgen voor communicatie hieromtrent, werken volgens dit systeem en dit (laten) monitoren middels audits, en uiteraard ook bewaking van het proces.

  Functie-eisen :

  We zijn op zoek naar een kandidaat met een doortastende persoonlijkheid die, door goed en open te communiceren, de organisatie meekrijgt in het verbeteren van alle KAM gerelateerde zaken.

  Je komt namelijk in een no-nonsense wereld terecht en het is belangrijk dat jij jezelf weet te identificeren met zowel directieleden als productiemedewerkers.

  Je zorgt ervoor dat medewerkers het nut van jou werk inzien en dat ze hier ook naar handelen. Je bent scherp op het gebied van Veiligheid en durft mensen binnen de organisatie hierop aan te spreken.

  Uiteraard heb je kennis van certificering en wetgevingen en heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

  Bedrijfsomschrijving :

  Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. De Meeuw is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.

  Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van De Meeuw ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien.

  En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. De Meeuw biedt ruimte voor inspiratie .

  Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.

  De mensen bij De Meeuw maken het verschil. Ja dit klinkt misschien cliché.. Maar door middel van samenwerking , een hart voor de zaak, een dosis Brabantse humor en geen dubbele agenda’s proberen ze écht tot een zo goed mogelijk resultaat te komen! Binnen De Meeuw is iedereen gelijk aan elkaar, van productie tot directeur, of dat je er nu 35 jaar werkt of maar één dag.

  Dit gevoel is door het hele bedrijf voelbaar!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier