Beheerder proces en fabrieksbesturing
Tata Steel
IJmuiden, Nederland
10 dagen geleden

Wat ga je doen?

De beheerder is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van level 2 proces- en fabrieksbesturingssystemen en begeeft zich daarmee op zowel de korte termijn (ondersteuning bij operationele issues vanuit productie), middenlange termijn (opstellen jaarplannen en realiseren hiervan) alsmede lange termijn (configuratiebeheer, initiëren van investeringsvoorstellen, life-

cycle management). Daarnaast heb je een aantal nevenfuncties zoals productienetwerken en Active Directory beheer.

De stakeholders voor de Beheerder Proces- en Fabrieksbesturing bevinden zich zowel binnen technisch beheer als productie en technologie.

Herken jij jezelf hierin?

Dit is een uitdagende functie waarbij je zelfstandig kunt werken en te maken krijgt met een breed scala aan techniek in een productieomgeving.

Herken jij je in de volgende eisen, dan maken we graag kennis met je.

Om als beheerder IT succesvol te zijn heb je :

 • Een afgerond HBO diploma, bij voorkeur Technische Informatica.
 • 5+ jaar relevante ervaring als beheerder en / of ontwikkelaar in een technische / industriële omgeving.
 • Kennis van Oracle, Windows, C++, C#, Visual Studio, SQL en MS-SQL
 • Kennis van de onderhoudsprocessen binnen Tata Steel volgens de uniforme werkstroom
 • Bereid om (via opleidingen) nieuwe technologieën aan te leren.
 • Flexibiliteit en de bereidheid tot lopen van consignatiedienst.
 • Je kan zelfstandig en in teamverband werken en bent service- en resultaatgericht.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 25 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  De Direct Sheet Plant (DSP) is een werkeenheid binnen Tata Steel IJmuiden en verwerkt vloeibaar staal tot warmgewalste rol.

  De DSP-productie verloopt via de productielijn van gietmachine, tunneloven, walsstraat, keuringsstation en faciliteiten voor het koelen en afvoeren van warmgewalste rollen.

  Naast de productielijn zijn er de ondersteunende faciliteiten waterhuishouding, slijperij, kranen en infrastructuur. De DSP staat de komende jaren voor de grote uitdaging om een productiecapaciteit te realiseren van 1,4 miljoen ton hoog kwalitatief warmgewalst staal per jaar.

  De Beheerder Proces- en Fabrieksbesturing maakt onderdeel uit van de afdeling Proces en Fabriek Systemen (PFS) binnen de TBE afdeling van DSP.

  De afdeling PFS is integraal verantwoordelijk voor de level 1, 2 en 3 systemen en applicaties, alsmede de kritische meetinstrumenten en hoogspanningsapparatuur.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen.

  Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met

  Corporate Recruiter, telefoon 0251-

  Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

  Deel of mail Facebook Twitter Email LinkedIn WhatsApp

  1. Solliciteer

  Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Wij gaan jouw sollicitatie beoordelen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  2. Eerste gesprek

  We weten nu al veel van je, maar willen ook graag persoonlijk kennis maken en van je horen waarom jij vindt dat je bij ons past.

  3. Vervolggesprek(ken)

  Er zijn meer collega’s die jou graag leren kennen. We maken ook graag gebruik van deze mogelijkheid om je meer te laten zien.

  4. Contractvoorstel

  Leuk, je staat nu vlak voor de start van een nieuwe uitdaging. Door de eigen Tata Steel cao bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, die wij in een gesprek graag toelichten.

  5. In dienst

  Gefeliciteerd, wij zijn collega’s geworden! Het echte kennismaken met de bijzondere wereld van de staalproductie kan gaan beginnen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier