.NETdeveloper: van de scratch af aan software bouwen!
CareerValue B.V.
Vlaardingen, NL
2 dagen geleden

Als .NET ontwikkelaar ga je samen met een andere ervaren .NET collega van scratch af aan software bouwen. Er wordt op Agile wijze ontwikkeld en je gaat dit project samen met een senior .

Net ontwikkelaar oppakken. Naast dit grote project liggen er ook nog een hoop andere projecten te wachten en kom je onder andere in aanraking met Xamarin.

Functie-eisen :

 • Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding richting ICT / Informatica;
 • Je bent bekend met de technieken C#.NET en ASP.NET (MVC);
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een rol als .NET webdeveloper;
 • Je bent in bezit van Microsoft certificaten (pré)
 • Je bent bekend met SCRUM;
 • Je bent bekend met CSS, Javascript jQuery, HTML;
 • Je bent bekend met Windows Azure en Office 365.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Wij gaan het team van mijn klant uitbreiden en daarom is er per direct behoefte aan senioriteit! Dit bedrijf is continu op zoek naar uitbreiding van het team en is nog steeds groeiend door het aanbieden van steeds weer nieuwe software bij de vele vaste klanten.

  Het bedrijf heeft een IT mindset en maakt alleen maar microsoft (web)software voor haar klanten. Ze houden zich bezig met webapps, websites, bedrijfsportals en mobile applications.

  Het zijn veel langdurige projecten, maar er komen ook steeds meer kleinere projecten tussendoor.

  In totaal werken er zo'n 30 mensen op het kantoor waarvan er een aantal veel bij de klanten te vinden zijn, dit is het management en systeembeheerders.

  Het bedrijf bestaat nu zo'n 10 jaar en heeft de crisis misschien iets te makkelijk overleefd door simpele oplossingen aan te bieden aan haar klanten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier