Mechanical Engineer for Electric Tractor
Multi Tool Trac
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Als Mechanical Engineer bij Multi Tool Trac bouw je mee aan 's werelds eerste elektrische tractor. We hebben al 2 prototypes gebouwd.

Nu ontwerpen we een verbeterde versie die in 2019 in serie gebouwd wordt. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de mechanische aspecten van deze serie machines (constructies en hardware componenten).

Als Mechanical Engineer bij Multi Tool Trac ben je een zelf-starter en neem je verantwoordelijkheid. Je werkt in 'n klein en groeiend team, samen met specialisten electrotechniek, software, powermanagement en productie.

Je werkt mee aan het gehele traject van ontwerp tot bouw.

Enthousiasme voor landbouwmachines is welkom, technische vindingrijkheid is een must. Je beheerst Solid Works en schroomt niet om de werkplaats in te lopen.

Functie-eisen :

Zelf-starter en ondernemend

Creatief en goed in machines

Bedrijfsomschrijving :

Multi Tool Trac ontwikkeld en bouwt als eerste in de wereld hele innovatieve elektrische tractoren voor duurzame agrarische bedrijven.

Multi Tool Trac is een Startup die nu doorgroeit naar volwaardig bedrijf. Daarom hebben we mensen nodig.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier