Ervaren Autotechnicus M/V
Flexibility
Nijkerk
22 dagen geleden

Ben jij Eerste Autotechnicus met APK en wil jij graag werken bij de leukste en gezelligste Garage in Nijkerk? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of gewoon zin in verandering?

Dan hebben wij een leuke en uitdagende baan voor je!

Ervaren Autotechnicus M / V

Voor een super leuk autobedrijf in Nijkerk zoeken wij een gedreven en enthousiaste autotechnicus die graag sleutelt, diagnosticeert en in oplossingen denkt! Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen.

Tevens ben je positief ingesteld, sociaal vaardig en klantvriendelijk.

Wat vragen wij

 • In het bezit van een diploma Eerste Autotechnicus met APK of de ambitie deze te behalen;
 • Je kan de snel vernieuwende autotechniek aan;
 • Je bent sociaal vaardig;
 • Klantvriendelijk;
 • Bereidheid tot het volgen van relevante opleidingen en trainingen die nodig zijn om de kennis en vaardigheden op niveau te houden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de regio van Nijkerk;
 • Wat bieden wij

  Een informele en super gezellige werksfeer met korte communicatielijnen, een marktconform salaris en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

  Ben jij de Eerste Autotechnicus die wij zoeken en wil jij werken binnen een jonge organisatie met een meer dan prettige werksfeer?

  Stuur dan jouw motivatie en cv naar harderwijk flexibility.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Trude van Esveld via 0341-701442 of 06-57729532.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier