Business Proces Manager - createur van effectieve en efficiënte online processen bij MoneYou
ABN AMRO Bank
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
6 dagen geleden

In het kort

De klant wil het zelf doen! Online, effectief en efficiënt onze producten en services gebruiken. Daar zet jij je voor in.

Met jouw doordachte plannen, processen en implementaties bereik je dit voor de klant.

Werken bij Moneyou betekent dat je altijd vooruit kijkt. Je wordt gedreven door een sterk verlangen om te vernieuwen en te verbeteren.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Vertel ons jouw verhaal we zijn benieuwd!

Je werk

Bezig zijn als Business Proces Manager op een breed vlak van vraagstukken. Klinkt wat algemeen. Dat is het misschien ook wel.

Waar je aan kunt denken? Het ene moment werk je mee aan onze Moneyou Go app, zodat deze nog beter gaat werken. Het andere moment werk je verplichte wet-

en regelgeving uit die binnen een van onze online services geïmplementeerd moet worden. Of ben je in gesprek met onze klantenservice over structureel terugkerende klachten die jij mogelijk kan oplossen.

Maar je geeft ook ongevraagd advies ten aanzien van proces- en organisatievraagstukken gericht op het implementeren van effectieve en efficiënte veranderingen.

Daar waar nodig zullen jouw (geïnitieerde) veranderingen opgevolgd worden door trainingen en instructies, die je zelf geeft.

Je werkomgeving

Moneyou is de pionier in geen gedoe’-bankieren en biedt een eenvoudig en innovatief platform waarin consumenten zelf hun financiën beheren, 24 / 7 en 100% online via web of app.

Of het nu gaat om een spaar- of betaalrekening, lening of hypotheek, Moneyou maakt het makkelijk. Transparante procedures, 100% online, begrijpelijke taal geen gedoe!

Moneyou is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO en is actief in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. Met ruim 500.

000 actieve klanten en 18 miljard in assets bewijst Moneyou dat er een sterke behoefte is aan een transparant en eenvoudig online banking platform.

Je maakt deel uit van een klein maar enthousiast en gedreven business proces management team (3 man / vrouw), waarbij het team al onze processen beheert, ongeacht of dit klant of interne (bedrijfs)processen zijn.

Jij zal de meest seniore rol in dit team innemen. Gezien de aard van MoneYou gebeurt bovenstaande volledig vanuit een online invalshoek met als doel producten en processen zo eenvoudig mogelijk te maken en over de verschillende landen heen waar mogelijk gelijk.

Het internet en mobiel is het sales en service kanaal van MoneYou wat betekent dat alle klantprocessen van acquisitie, service en maintenance vanuit een online perspectief ontwikkeld zijn.

Je profiel

Analyseren en uitdenken van processen. Makkelijk verbanden kunnen leggen. De wil om te vernieuwen. Zelfsturend. Kijken naar toekomstige verbeteringen.

Focus aanbrengen. Tastbare resultaten boeken. Dat ben jij in een notendop.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel :

 • Hbo / wo werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare affiniteit met procesinrichting, -verbetering, -implementatie binnen het online domein.
 • Denkt altijd vanuit de klant en houdt natuurlijk daarbij de organisatiedoelstellingen in het oog.
 • Flexibel van geest en een echte hands on mentaliteit.
 • Het is zeker prettig als je wat voelt’ bij de financiële online dienstverlening en ervaring hebt met agile / scrum.
 • We bieden

 • De kans om samen te werken met de beste experts binnen je vakgebied;
 • Een inspirerende omgeving waarin leren en innoveren hand in hand gaan;
 • De mogelijkheid om te bouwen aan een grensverleggend online banking platform.

  Salarisindicatie : Eur. 75k-85k all-in, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Bij Moneyou maak je deel uit van de Moneyou community : een klein maar ervaren team van de beste specialisten binnen het vakgebied.

  Omdat we altijd de juiste persoon op de juiste plek willen hebben, werken we veel met externe partners. Samen geven we iedere dag 110% om de meest transparante en innovatieve online bank te worden.

  We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren. Daarbij betrekken we graag onze enthousiaste customer base en staat engagement voorop.

  Kernwaarden

 • Lean : flexibel, praktisch, betaalbaar en zo efficiënt mogelijk;
 • At eye level : we werken samen met elkaar en met onze klanten;
 • Exploring : we zijn nieuwsgierig en houden van vernieuwing;
 • Striving for simplicity : we houden het graag simpel, geen gedoe!
 • All work and no play? Natuurlijk niet! Regelmatig organiseren we leuke events om samen plezier te maken en elkaar beter te leren kennen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier