Customer Journey Expert Content
CVing S.R.L.
North Holland
22 dagen geleden

Kom jij het Center of Expertise Intermediair helpen om van ING dé nummer één intermediairbank van Nederland te maken?

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven. Voor ING is dit dus hét moment om de functionele en emotionele voorkeur van een (potentiele) klant te winnen.

Een kans en tegelijkertijd een uitdaging is het feit dat twee derde van de mensen kiest voor advies van het professioneel onafhankelijke intermediair.

Een mooie kans omdat ING van oudsher een van de drie grootste hypotheekverstrekkers via het intermediair is. Een flinke uitdaging omdat een intermediair voor zijn / haar klanten kan kiezen uit vele aanbieders.

Gaat jouw bloed sneller stromen van het samen met collega’s, business partners en klanten bedenken hoe wij het elke dag een beetje beter kunnen doen?

Krijg jij er energie van om samen nieuwe proposities te bedenken, uit te proberen en succesvol te maken? Geniet jij ervan om collega’s, business partners en klanten te verassen met proposities waar ze zelf niet aan hebben gedacht en ondersteuning waarmee ze succesvol worden? Dan zoeken wij jou!

Jij bent dé persoon om samen met ons de ambitie op te pakken om binnen vijf jaar de absolute nummer één te worden. Wat verwachten wij van elkaar?

Je houdt van klanten. Je hebt de wil om te winnen. Je weet dat samenwerken een randvoorwaarde voor succes is. En je hebt er zin in, dat straal je uit ook.

Het CoE Intermediair is primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een marketing strategie voor het intermediair.

Het wordt hét intermediaire kenniscentrum binnen ING. Succes in het intermediaire kanaal vraagt meer dan een goed product, een goed proces en een goede prijs.

Succes vraagt emotionele voorkeur en mentaal marktleiderschap.

Jouw werkomgeving

Kom ons nieuw op te richten Center of Expertise (CoE) Intermediair versterken. Het CoE Intermediair is onderdeel van Zakelijk Advies & Wonen.

Voor Wonen kiest ING voor een duaal distributiemodel : advies via een eigen adviesteam (van circa 220 adviseurs) én via het intermediair.

Deze intermediaire business partners bedienen wij met een landelijk dekkend netwerk van circa 30 Relatiemanagers. Samen met hen geeft het CoE invulling aan het verder uitbouwen van het mentaal marktleiderschap van ING en daarmee onze ambitie om de absolute nummer één te worden.

In het CoE nemen twee B2B Marketeers, drie Customer Journey Experts en een Content Manager in één squad de end-2-end verantwoordelijk om deze ambities te verwezenlijken.

Daarnaast werk je nauw samen met verschillende Tribes, de Relatiemanagers, de eigen afdelingen Management Informatie en Contractbeheer en het Expertteam Wonen.

Kortom : een inspirerende werkomgeving waarin impact maken voor klanten en business partners centraal staat.

Wij zoeken : een Customer Journey Expert Content

Een enthousiaste ervaren professional die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten. We hoeven je niet veel meer uit te leggen.

Je bent in staat om zelfstandig keuzes te maken bij vaak complexe vraagstukken. Je bent creatief en verrast met nieuwe invalshoeken en oplossingen.

Je combineert data analyse met klantkennis, praktijkervaring en gezond verstand. Je stopt niet als je iets bedacht hebt, want je weet dat je om écht succes te hebben zelf je handen uit je mouwen moet steken.

Je bent een teamspeler die het leuk vindt om gezamenlijk de verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van de hiervoor genoemde ambities.

Tegelijkertijd vind je het belangrijk dat iedereen voortbouwt op andermans ideeën. Succes is mooi, maar gezamenlijk succes is nóg mooier.

Je draagt bij aan het verhogen van kennis en vaardigheden in het team. Je begrijpt politieke relaties, maar klantperspectief is jouw primaire driver.

Kortom, je bent zelf startend je neemt initiatief, maar je hecht even zo zeer aan samenwerking bij het realiseren van doelstellingen.

Je bent gedreven om je eigen expertise continu verder te ontwikkelen en / of te verbreden. Je bent een voorbeeld en stimulator van onze cultuur (Orange Code) en manier van werken.

Voldoe je aan het volgende profiel?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Je hebt minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je gebruikt jouw kennis van hypotheken en het intermediair om klantbehoeften te adresseren.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent een vlotte, commercieel wervende schrijver.
 • Je hebt ervaring met SEO, online redactie en het schrijven voor online en social media.
 • Je bent uitermate nieuwsgierig en voortdurend op zoek naar verklaringen.
 • Jouw analyses en communicatie zijn scherp, 'to the point' en weten te overtuigen.
 • Jij houdt het overzicht in complexe situaties.
 • Wat ga je doen?

 • Je signaleert trends en ontwikkelingen in markt en maatschappij en vertaalt deze door naar een strategisch communicatieplan.
 • Je creëert binnen deze strategie zelf communicatiemiddelen, zowel voor interne als externe communicatie en met gebruik van alle relevante communicatiemiddelen.
 • Je adviseert over communicatie en creëert communicatiemiddelen als onderdeel van nieuwe initiatieven; je werkt hierbij nauw samen met jouw squad leden en de relevante tribes.
 • Je bent verantwoordelijk voor inhoud (o.a. kernboodschappen), tone-of-voice en vorm om tot het gewenste resultaat te komen : mentaal marktleiderschap.
 • Je spreekt de taal van het intermediair.
 • Je creëert draagvlak voor communicatieplannen, middelen en inhoud door het actief betrekken van alle stakeholders in de verschillende fases van het communicatieproces.
 • Je realiseert communicatiemiddelen, vaak ook met externe leveranciers : regisseert planning, monitort voortgang, stuurt indien nodig bij en evalueert.
 • Je stelt content op en beoordeelt inhoud op consistentie, huisstijl en vormgeving.
 • Je beheert communicatiemiddelen met als doel deze (inclusief inhoud) actueel te houden.
 • Jouw standplaats

  Je werkt samen in een squad vanuit Amsterdam, locatie Acanthus.

  Ontwikkeling en doorgroei

  Wij realiseren ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren.

  We ondersteunen je graag in jouw doorgroei.

  Wat bieden wij jou

  Bij de zeer uitdagende fulltime functies (36 uur) binnen het CoE Intermediair bieden wij een uitstekend salaris waarbij wij uitgaan van functieschaal 10 of 11 (afhankelijk van werkervaring en bewezen succes) en 27 vakantiedagen.

  Je krijgt gerichte en actieve ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

  Meer weten of solliciteren?

  Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu.

  Wij maken graag kennis met je!

  Voor meer informatie graag contact opnemen met Kamila Falana (kamila.falana ing.com).

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier