INTERIM PROFESSIONAL WEBREDACTEUR NON-PROFIT
YACHT
Den Haag
17 dagen geleden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stap in je carrière, vind jij het fantastisch om diverse opdrachten te vervullen bij verschillende non-

profit organisaties en toch de zekerheid te hebben van een contract? Wil jij je continu blijven ontwikkelen ? Gaat jouw hart sneller kloppen van o.

a. het schrijven / redigeren van duidelijke en toegankelijke teksten? Dan is de rol van interim professional webredacteur bij Yacht zeker iets voor jou!

Als interim professional webredacteur werk je vanuit jouw dienstverband bij Yacht op projectbasis bij verschillende non-

profit organisaties (bv. een ministerie, gemeente, Rijkswaterstaat, UWV en veel meer klanten van Yacht) en maak jij, samen met je vakgenoten, het verschil in deze organisaties.

Bij onze toonaangevende opdrachtgevers , kun jij de stappen binnen jouw carrière zetten die je verder gaan brengen. Dit alles met het voordeel van de vaste omgeving, goede arbeidsvoorwaarden en het netwerk van Yacht.

Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn deskundig, verbindend en daadkrachtig .

Functie-eisen

Om als webredacteur aan de slag te gaan bij onze non-profit opdrachtgevers voldoe je aan de volgende criteria :

 • Jij hebt een hbo of wo diploma richting communicatie
 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring als webredacteur
 • Je ervaring binnen de non-profit sector (en dan met name lokale-, en Rijksoverheid)
 • Je hebt ervaring met verschillende content management systemen (CMS), bij voorkeur Hippo
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Jij bent ambitieus, resultaatgericht, gedreven, hands-on, een teamplayer en een echte netwerker
 • Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en enthousiasme anderen ook in beweging
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als interim professional kom je bij ons op contact en bieden we jou een uitdagende en dynamische baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

  Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, bonusregeling en de mogelijkheid tot een leaseauto .

  Er zijn ruime mogelijkheden om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy en een HR verantwoordelijke / coach begeleidt jou daarnaast in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan , om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

  Daarnaast kun je deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken.

  Bedrijfsinformatie

  Graag stel ik je hier ons team aan je voor :

 • Frank de Zwart, Commercieel Manager;
 • Eljarreau van Hees, Sales Consultant;
 • Pauline de Haan, Recruitment Consultant;
 • Kirsten Owens, Sales Consultant;
 • Gerdienke Sparreboom, Sales Consultant;
 • Kirsten Bleeker, Recruitment Consultant;
 • Uiteraard kun je ons LinkedIn profiel bekijken ;-).

  Wij hebben een grote groep Professionals aan het werk die wij echt als collega's zien. Sommigen zijn al jaren bij ons in dienst en hebben uitdagende opdrachten gedaan waar ze graag over vertellen.

  Yacht is namelijk dé organisatie van en voor professionals. Wij vinden het belangrijk dat iemand zich thuis voelt in zijn werk en bij de organisatie waar hij / zij in dienst is, persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! Zo organiseren we bijvoorbeeld een aantal keer per jaar een borrel.

  Werken bij Yacht betekent daarnaast toegang tot ons netwerk waar je professionals ontmoet die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen.

  In een persoonlijke ontmoeting leg ik je graag meer uit over onze organisatie, werkwijze en wat onze toegevoegde waarde voor jou is.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier