Stagiair Computer Support
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Vacatures

Stagiair Computer Support

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Stagiair Computer Support draai je mee in de verkoop en correcte en tijdige uitvoering van reparatiewerkzaamheden. Je staat klanten te woord en adviseert op het gebied van computers, computeraccessoires en randapparatuur.

Tevens kun je de klanten adviseren bij computergerelateerde oplossingen en kun je probleemdiagnoses stellen. Je begeleidt de aangeboden computers, bewaakt het Computer Supportproces en zorgt ervoor dat de Computer Supportdienst binnen de gestelde termijnen geleverd is.

Samen met je collega's zorg je er ook voor dat de balie en je werkplek geordend zijn.

Profiel :

Je volgt een MBO opleiding, bij voorkeur richting ICT. Je hebt basiskennis op het gebied van computers, storing zoeken, reparatie en configuratie.

Je bent klantvriendelijk, commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke stage waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng.

Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier