Voorman timmerman
Artiflex
Nieuwegein, Utrecht, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Artiflex zoekt een voorman timmerman voor onze vacature in Nieuwegein. Jij geeft dagelijks leiding aan je timmermannen. Dit kan zowel aan 1 ploeg of aan meerdere zijn.

Ongeacht het aantal teams of de samenstelling, samen zorgen jullie ervoor dat er een prettige en professionele werksfeer heerst.

Verder heb je regelmatig overleg met de uitvoerders en (onder)aannemers. En indien nodig spring je uiteraard zelf ook bij met de werkzaamheden.

Als je werkt voor Artiflex, werk je voor een ambachtelijke club van vakmensen voor vakmensen. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw, infra, metaal & techniek, weten wij wat er speelt in de markt en wat onze vakmensen belangrijk vinden.

Daarom zorgen wij ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt, helpen je aan de benodigde PBM's en functiegerelateerde opleidingen (zoals VCA) kunt behalen.

 • Ook ben je iedere vrijdag vanaf 16 : 00 welkom op onze borrel.Jouw toekomstige werknemers : Je geeft dagelijks leiding aan je timmermannen;
 • Je overlegt met verschillende betrokken partijen;Indien nodig werk je mee met je team.

  Functie-eisen

  Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding en aantoonbare ervaring als timmerman.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een marktconform salaris volgens CAO en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het vooruitzicht op een vast contract en reiskostenvergoeding.

  Word jij onze nieuwe voorman timmerman? Stuur dan nu je cv naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren . Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

  Met vragen kan je ons ook bereiken op 06-11487126 of via WhatsApp. Bezoek ook onze Facebookpagina https : / / www.facebook.

  com / Artiflexbv / De 7 zekerheden van Artiflex :

  1. Wij betalen je op tijd

  2. Wij bieden je een aantrekkelijke pensioenregeling

  3. Wij zijn gespecialiseerd in bouw, infra metaal & techniek

  4. Wij hebben de vakman centraal staan

  5. Wij helpen je aan de benodigde PBM's

  6. Wij bieden je opleidingsmogelijkheden

  7. Wij organiseren iedere vrijdag vanaf 16 : 00 een borrel voor onze vakmensen

  wijzijnartiflex

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier