Consultant Arbeidsbemiddeling
Bajoli
Leiden, Nederland
19 uur geleden

Wie goed doet, goed ontmoet’ Jij krijgt energie van het creëren van kansen voor anderen. Dat is in ieder geval een van de drijfveren die medewerkers van Matchpartner halen uit dit gezegde.

Arbeidsbemiddeling begint bij jouw inzet voor anderen. Daaruit realiseer je immers enerzijds mooie passende werkplekken en anderzijds lever je intrinsiek gemotiveerde en kundige medewerkers.

Daarbij is het misschien nog vaker zo dat je enorm je best doet om goed te doen’, maar niet direct een tastbaar concreet resultaat behaald.

De inspanning op zich kan al aanleiding zijn om er later de vruchten van te plukken, want als je het’ goed doet, keren mensen vanzelf bij je terug waaruit nieuwe kansen voortkomen, etcetera .

 • Herken jij je in deze aanpak? Mooi! Dan past de cultuur van Matchpartner misschien wel bij jou. Profiel Consultant Consultants bij Matchpartner geven op dagelijkse basis gestalte aan de volgende werkwoorden : netwerken, inventariseren, samenvatten, (door)vragen, schrijven, zoeken, vinden, bellen, mailen, benaderen, bereiken, schrijven, informeren, enthousiasmeren, interviewen, selecteren, boeien, (ver)binden, adviseren, onderhandelen, closen, administreren.
 • P.S. je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau en aantoonbaar commerciële werkervaring. Bedrijfsprofiel Matchpartner is de specialist in werving, selectie en detachering voor ambitieuze professionals.

  Wij zijn actief binnen vier branchespecialismen : Commerciële arbeidsbemiddeling Gemeente (sociaal & publiek domein) Re-

  integratie, onderwijs, verzuim Zorg en welzijn Matchpartner werkt voor zowel kleine ondernemingen als voor grote, internationale bedrijven.

  Ons doel : het versterken van de organisaties en het vergroten van hun concurrentiekracht. Door hierbij te sturen op effectief werkende mensen, behalen wij dit ambitieuze doel.

  Effectief werkende mensen presteren beter, hebben meer plezier in hun werk waardoor hun loyaliteit toeneemt. Ons team bestaat uit vijftien individuele, gedreven professionals die samen een hecht team vormen.

  Het hoofdkantoor van Matchpartner is gesitueerd midden in de sleutelstad Leiden. Ons kantoor ligt op loopafstand van het station Leiden Centraal.

  Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bedrijfscultuur Bij Matchpartner houden we van een open, ondernemende, no-

  nonsense cultuur. Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Dit respect wordt gebaseerd op oprechte interesse in elkaar, onze klantrelaties en kandidaten en een actieve houding om hier inhoud aan te geven.

  Zo hard als wij werken, zo veel wordt er ook gelachen. Verantwoordelijkheid nemen en samen plezier beleven zijn belangrijke uitgangspunten voor onze samenwerking.

  Arbeidsvoorwaarden Als je bij ons komt werken, beland je in een prettige, open werksfeer waar volop ruimte is voor ondernemerschap.

  Je krijgt alle handvatten en ruimte om jouw talenten en kennis te benutten en door te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier