Weekendhulp Huishouding
Fletcher Hotels
Thorn, Nederland
12 dagen geleden
source : Twiglers

Ben je niet vies van schoonmaken en heb je affiniteit met de hotellerie? Let je op details en werk je graag overdag (tijdens bijvoorbeeld schooluren van de kinderen).

Kom dan het team van Fletcher Hotels versterken in de huishouding.De functie Je draagt zorg voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van kameronderhoud en voorbereiding voor goed ontvangst van onze gasten Het gereed maken van gastenkamers volgens controlelijsten.

Zoals : het opmaken van bedden, schoonmaken van meubilair, afvoeren afval, schoonmaken badkamers, aanvullen van handdoeken en andere voorzieningen en het controleren van mankementen Schoonhouden van publieke ruimtes zoals gangen en trappenhuizen Wat wij vragen Proactieve houding Communicatief vaardig Sociaal Gemotiveerd & flexibel Ervaring is niet nodig, enthousiasme en flexibiliteit wel! We leiden je graag op binnen ons team! Wat wij bieden Flexibele werkdagen en werktijden Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.

m.v. trainingen en cursussen Een afwisselende baan Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! Aantrekkelijk salaris Herken jij jezelf, en zie jij jezelf al met collega’s hotelkamers en publieke ruimtes schoonmaken?

Twijfel dan niet, en gebruik onderstaande button om direct te solliciteren. Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Kijk dan op www.fletcher.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier