Werken in de metaal | Vaste baan
Randstad
Den Bosch, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Gezocht : lassers, bankwerkers, metaalbewerkers, (CNC) draaiers en frezers en plaatwerkers

Werk je al in de metaaltechniek of wil je er graag werken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Carlo Hurkmans, Lars Engwegen en Hanneke Arets, specialisten bij Randstad Metaal. Wij brengen je graag in contact met ons netwerk dat bestaat uit grote en kleinere bedrijven in de metaalsector (o.

a. VDL, NTS, Kuhn, Roval en Janssen Staalbouw).

Wij zijn voortdurend op zoek naar vakkrachten die willen werken in de metaaltechniek als lasser, constructiebankwerker, metaalbewerker, draaier, frezer, kanter en zetter.

Gezien de schaarste van de markt werken wij vanuit de kandidaat. Dat houdt in dat wij samen met jou op zoek gaan naar de baan die past bij jouw wensen en kwaliteiten, wij werken dus niet vanuit de vraag vanuit het bedrijf maar vanuit jou!

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer jij ervoor openstaat om met ons het gesprek aan te gaan, wij op zeer korte termijn een passende werkplek voor jou hebben gevonden.

Dan hebben wij het niet over kortlopende projecten, maar een werkplek voor langere tijd.

Mocht jij overigens nog niet over de toch vaak vereiste diploma’s of certificaten beschikken dan kunnen wij jou ook helpen met het vinden van een geschikte cursus of BBL-

opleiding. Kijk bijvoorbeeld eens rond op de Randstad Vakschool Techniek pagina, daar vindt jij alle informatie over de opleidingsmogelijkheden.

Durf jij met ons deze uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet en neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 0620494720 of mailen naar hanneke.

arets nl.randstad.com , wij zullen binnen 24 uur contact met jou opnemen. Tot snel!

Randstad Metaaltechniek

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier