Commercieel medewerker
Recruitnow
Oss, Nederland
11 dagen geleden

Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor de locatie in Oss zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst waar bij je primair verantwoordelijk bent voor de totale verkoop / verhuur van verwarming-

en warmwatertoestellen binnen het particuliere segment in het rayon Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland. Jouw focus ligt bij de online verkoop, evenals het nabellen van offertes, leadgeneratie, leadkwalificatie en klanttevredenheidsonderzoek.

Je benadert onze (toekomstige) klanten en overtuigt hen door middel van jouw salesskills, persoonlijkheid en creativiteit.

Jouw commerciële vaardigheden, deskundigheid en gedrevenheid geven hierin de doorslag.Voor deze fulltime functie gaat onze voorkeur uit naar een ambitieuze kandidate of kandidaat met minimaal een afgeronde MBO-

studie en een klant- en resultaatgerichte instelling. Je bent communicatief ijzersterk en je hebt minimaal een tot drie jaar werkervaring met telefonische klantcontacten.

Je hebt een sterke affiniteit met techniek. Je bent accuraat, stressbestendig en je bezit goede sociale vaardigheden. Je hebt een hands-

on mentaliteit, beschikt over een goed commercieel inzicht en je hebt uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit.Interesse? Bel snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier