Junior Adviseur Particulieren
Personato werving en selectie
Nuenen, NL
1 dag geleden

Als Junior Adviseur Particulieren heb je een belangrijke plek in ons team. Je werkt nauw samen met de hypotheekadviseurs en je directe collega’s van de binnendienst.

Je hoofdtaak is natuurlijk klanten voorzien van passende verzekeringen, maar in werkelijkheid gaat je functie veel verder.

Je hebt een commerciële rol, wat betekent dat je zowel bestaande als nieuwe klanten actief gaat benaderen. Want behalve dat onze bestaande klantenportefeuille volop mogelijkheden biedt tot uitbreiding, zal je ook leads (nieuwe hypotheekklanten) doorgezet krijgen vanuit onze hypotheekadviseurs.

Natuurlijk ben je naast het proactief adviseren van deze klanten ook verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande klantenportefeuille.

Je bent dus zowel adviseur als relatiebeheerder in je functie! Voor onze klanten breng je risico’s in kaart, werk je oplossingsgericht en stel je een advies op maat samen.

Je stelt offertes op en verwerkt mutaties in lopende polissen. Naast het schakelen met bestaande en potentiële klanten, sta je ook voortdurend in contact met diverse verzekeringsmaatschappijen.

Dus ben jij energiek, stressbestendig en sta jij je mannetje? Weet jij hoe je mensen op afstand aan je kunt binden? En voel jij de drive om te scoren?

Dan gaan wij de uitdaging graag met je aan!

Functieeisen

Om succesvol te kunnen starten als Junior Adviseur Particulieren is het belangrijk dat je in het bezit bent van de diploma’s WFT basis en WFT schade particulier.

De functie vraagt veel van je en dus is het een pré als je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en fulltime beschikbaar bent.

Ben je niet HBO opgeleid en parttime beschikbaar, maar wel enorm gedreven en bezit jij het juiste DNA? Dan nodigen we je ook graag uit om te reageren! We geven de voorkeur aan iemand die al enige advies ervaring heeft op het gebied van particuliere schadeverzekeringen, maar dit mag bijvoorbeeld ook alleen nog in een bijbaan of stage zijn.

Als Junior Adviseur Particulieren sta je voortdurend telefonisch in contact met diverse partijen en daarom is het belangrijk dat je in staat bent om goed te luisteren en de vraag achter de vraag te ontdekken, zodat je efficiënt en oplossingsgericht te werk kunt gaan.

Kortom, ben jij die sprankelende nieuwe collega, die met flair en enthousiasme klanten aan zich kan binden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook werken voor één van de beste online onafhankelijke adviesorganisaties op het gebied van hypotheken en schadeverzekeringen?

Zij hebben alle kennis in huis om klanten te voorzien van een advies op maat. Klanten kiezen hier zelf van welke variant van advies zij gebruik willen maken en waar zij behoefte aan hebben.

Van full service tot zelf afsluiten, deze adviesorganisatie regelt het. Met een klanttevredenheidscore van een 9(!) verzorgen zij inmiddels landelijk al ruim 1 op de 80 hypotheken.

Dit betekent dat jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen hun oriëntatie naar een hypotheek starten via deze online adviesorganisatie.

Vanuit het hoofdkantoor in het centrum van Eindhoven worden al deze potentiële klanten voorzien van de juiste informatie en een passend advies door het contactcenter, de adviseurs en de binnendienst.

Samen vormen zij een team van zo’n 60 collega’s. Een mooie club dus!

Eigenlijk beschrijven de woorden helder, transparant en gezellig’ de cultuur binnen deze organisatie het best. Een bijzondere combinatie zal je misschien denken en daarom leggen we deze graag aan je uit.

Het woord helder hebben we gekozen, omdat we graag werken vanuit een duidelijke en heldere visie. We vinden het belangrijk dat we samen op één lijn zitten als team en daarom sparren we voortdurend met elkaar.

Zo houden we elkaar scherp en brengen we elkaar naar het volgende level. Dit gaat in combinatie met een transparante samenwerking, onderling, maar ook richting onze klanten.

We vinden het belangrijk dat we open zijn richting elkaar, de deur altijd openstaat en dat we alles durven te zeggen tegen elkaar.

Dit zie je ook terug in onze dienstverlening. Klanten weten altijd vooraf van ons waar zij aan toe zijn. Dus hoe we werken, wat zij kunnen verwachten van ons en tegen welke tarieven.

Geen verrassingen! Tenzij ze positief zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons start als Junior Adviseur Particulieren, dan kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan in een prettige werkomgeving.

Een omgeving waarin je kunt zeggen wat je denkt en waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen en daadwerkelijk stappen te zetten! Waar moet je dan aan denken?

Een aantal collega’s zijn vanuit deze functie al doorgegroeid naar een ondersteunende functie op het gebied van hypotheken of hebben intussen zelfs al de stap naar een rol als hypotheekadviseur gezet! Wij zien jouw kwaliteiten en geloven dat met een sterke drive en een gezonde dosis nieuwsgierigheid alles mogelijk is! Dus waar wacht je nog op? Ga deze uitdaging aan!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier