Timmerman bij een mooi bouwbedrijf in Vroomshoop
Randstad
Vriezenveen, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wanneer je van hout houdt, zit je hier goed! Waarom..?

Omdat wij op zoek zijn naar een goede werkplaats timmerman!

Wat heb jij daar aan?

 • werk voor langere tijd;
 • ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een salaris van minimaal € 13,- per uur;
 • op vrijdagmiddag vrij.
 • Wat moet je daarvoor kunnen?

 • meer dan een 'beetje' kunnen timmeren;
 • ervaring als timmerman, in de bouw of werkplaats;
 • bereid om via Randstad langere tijd aan het werk te blijven;
 • zelfstandig kunnen werken.
 • Het bedrijf maakt o.a. dak elementen en schuurtjes voor bouwprojecten in heel Nederland. Als onderdeel van één van de grooste bouwbedrijven van Nederland zijn de werkomstandigheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zeer goed.

  Je bent als timmerman een belangrijke spil in de realisatie van prefab onderdelen voor de bouw. Je werkt zelfstandig, maar als onderdeel van een team.

  Je zult op verschillende afdelingen werken, of juist op één. Wat jij wilt! Bij dit bedrijf kun je voor jaren aan de slag.

  Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om via Randstad bij anderen - mooie - (bouw)bedrijven aan de slag te gaan als timmerman!

  Wil jij per direct als timmerman aan de slag, met een goed salaris en de zekerheid van langdurig werk? Reageer dan voor 22 oktober en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier