Vrijwilliger Reuma/Revalidatie
Sint Maartenskliniek
Nijmegen, Netherlands
34 dagen geleden

Werktijden / beschikbaarheid :

 • voor de vrijwilligersfunctie behandelkamer Reumatologie is de werktijd op donderdag van 10.00 -14.00 uur.
 • voor de vrijwilligersfunctie huiskamer Revalidatie is de werktijd op maandag van 10.00 -14.00 uur.
 • het is mogelijk om beide functies te combineren of om beschikbaar te zijn als vervanger voor de andere functie.
 • incidenteel kan het ook voorkomen dat de werktijden afwijken, wij verwachten hierin een flexibele opsteling.
 • Wat verwachten wij van u als vrijwilliger bij deze functies?

 • u bent representatief;
 • u werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders;
 • u beheerst de Nederlandse taal;
 • u beheerst basis pc-vaardigheden en hebt kennis van het werken met o.a. e-mail en internet;
 • u bent lichamelijk in staat het werk uit te voeren (veel lopen / staan);
 • u bent klantgericht en houdt ervan om met mensen om te gaan;
 • u werkt goed samen en bent plichtsgetrouw.
 • Afdeling

  De Sint Maartenskliniek heeft als gespecialiseerd ziekenhuis vijf basisspecialismen : anesthesiologie, orthopedie, radiologie, reumatologie en revalidatie geneeskunde.

  Alle aandacht is gericht op houding, beweging en de aansturing daarvan, waarbij de beste zorg voor de patiënt centraal staat.

  Onze medewerkers houden zich op de diverse locaties (direct of indirect) dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten.

  Binnen een open, collegiale en ontwikkelingsgerichte werksfeer wordt van hen verwacht dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun werk.

  Door gerichte opleidingen houden zij hun kennis actueel. Ook op wetenschappelijk niveau wordt continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen.

  Binnen haar aandachtsgebied behoort de Sint Maartenskliniek dan ook tot de meest toonaangevende instituten binnen Nederland en Europa.

  De Sint Maartenskliniek is in alle opzichten sterk in beweging en is in 2015 verkozen tot meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland.

  Het Facilitair Bedrijf van de Sint Maartenskliniek heeft als missie het ontzorgen van de interne klanten en het verzorgen van de externe klanten.

  Wij zijn proactief en spelen in op de behoeften van onze klanten met oog voor detail. Door aan te sluiten op zijn behoeften kan de interne klant zich volledig richten op de kerntaak van de Sint Maartenskliniek en krijgt onze externe klant een excellente ervaring.

  Binnen het Facilitair Bedrijf zijn ongeveer 200 medewerkers en 60 vrijwilligers werkzaam bij onder meer de afdelingen Onderhoud & Beheer, Logistiek, Restaurant & Catering, Gastenservice, Servicebureau, Inkoop en Front-

  office. De belangrijkste waarde daarin zijn onze medewerkers die met hun betrokkenheid het belang van de klant voorop stellen, denken in mogelijkheden en aansluiten op de klantverwachtingen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden u een vrijwilligersovereenkomst met een reis- en onkostenvergoeding conform de richtlijnen van de Sint Maartenskliniek.

  U wordt ingewerkt door middel van werk gerelateerde workshops aangepast aan de kernwaarden van de Sint Maartenskliniek.

  Er zal twee keer per jaar een werkoverleg plaatsvinden. Verder ontvangt u een kerstpakket en wordt er eenmaal per jaar een vrijwilligersavond georganiseerd.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier