Meewerkend manager HR
DIT IS WIJS
Capelle aan den ijssel, Nederland
10 dagen geleden

Wil je graag weten wat er in de organisatie speelt en tot op de bodem uitzoeken hoe zaken geregeld moeten worden? Heb jij een flinke dosis kennis van wet-

en regelgeving op het gebied van de NBBU en het Arbeidsrecht? Ben je een verbinder, houd je van organiseren en communiceren én ben jij een vraagbaak voor collega’s?

Zie jij daarnaast de uitdaging om een afdeling van A tot Z op te bouwen en kun je meegaan op een sneltrein met een machinist die altijd op zoek is naar nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen om het Nederlandse onderwijs optimaal te ontzorgen?

 • Kun je goed omgaan met veranderingen en deins je niet terug wanneer in piektijden de trein een versnelling omhoog gaat? Kortom;
 • kun jij het verschil maken binnen DIT IS WIJS en ervoor zorgen dat onze afdeling Personeelszaken er zo snel mogelijk staat?

  Reageer dan op de functie meewerkend Hoofd Personeelszaken bij DIT IS WIJS! Met jouw expertise werken wij aan een wijze toekomst! In een dynamische uitvoerende functie als Hoofd Personeelszaken bouw je mee aan de groei en het succes van DIT IS WIJS.

  Je stimuleert een resultaatgerichte cultuur waarin het benutten van talent en het bouwen aan excellente teams centraal staat.

  Strategische doelstellingen vertaal je naar een strakke operationele planning die je succesvol begeleidt. Je adviseert, ontwikkelt en coacht, gevraagd en ongevraagd, de directie, het MT en de afdelingshoofden op het gebied van personeels-

  en juridische vraagstukken. Je draait mee in de dagelijkse werkzaamheden en je bent in staat pragmatische oplossingen te realiseren, passend binnen de beleidskaders en strategische doelstellingen.

  Afdeling Personeelszaken bestaat uit 2 collega’s, je stuurt hen aan en samen met je team werk je actief aan de verdere professionalisering van de afdeling.

  Je hebt minimaal een relevante hbo opleiding met succes afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring in een functie als afdelingsmanager.

  Je hebt aantoonbare kennis van de NBBU CAO (uitzendbranche). Door je grondige aantoonbare kennis van arbeidswetgeving, organisatiekunde en de arbeidsmarkt neem je snel de juiste beslissingen.

  Je hebt affiniteit met het onderwijs. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve kwaliteiten. Je hebt uitstekende plannings-

  en organisatievaardigheden, maar tegelijk ben je flexibel en pak je uitvoerende werkzaamheden ook op. Je overziet de grote lijnen en hebt oog voor detail.

  Je bent fulltime beschikbaar. Wij bieden jou een uitdagende baan in een enthousiast team met ambitie. Een functie waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen om nog beter te worden in wat je doet en waarin creativiteit gewaardeerd wordt.

  De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring zal je ingeschaald worden in ons functiehuis.

  Het startsalaris zal liggen tussen trede 1 : 2700 euro bruto en trede 15 : 4800 euro bruto op basis van fulltime werken.

  DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn.

  Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht.

  Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS Groep en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien.

  Samen zijn wij WIJS! We kunnen nog veel meer vertellen over DIT IS WIJS, maar het volgende filmpje laat zien wie wij zijn : Geïnteresseerd?

  Solliciteer nu! De eerste selectie vindt plaats op basis van CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot en met vrijdag 14 september 2018.

  De best passende kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking bij ons op het hoofdkantoor te Capelle a / d IJssel.

  In dit gesprek zullen we nader ingaan op jouw werkervaring en werkwensen. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure.

  Heb je vragen? Schroom dan niet contact met me op te nemen! Ik ben bereikbaar via 010-8001010 of via mariette ditiswijs.nl. INT2018

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier